Skoda ne face cunostinta cu noul Superb Combi

Skoda ne face cunostinta cu noul Superb Combi
  • Skoda ne face cunostinta cu noul Superb Combi
  • Break-ul ceh impresioneaza in special prin capacitatea de incarcare a portbagajului
  • Startul vanzarilor se va da in toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Principala atractie a break-ului ceh de clasa medie o reprezinta, fara doar si poate, capacitatea de incarcare a portbagajului de pana la 1.950 de litri.

Disponibila deja la vanzare intr-o versiune sedan hatcback, cea de-a treia generatie a modelului Skoda Superb va putea fi comandata incepand cu toamna acestui an si intr-o varianta Combi.

Nu, nu avem inca nici un fel de informatie referitoare la pretul de pornire al noului break de clasa medie, oficialii cehi preferand sa scoata in evidenta capacitatea de incarcare a portbagajului: 660 de litri care, odata inlaturata bancheta spate, se transforma in 1.950 de litri.

In ceea ce priveste aspectul estetic, proaspat anuntata Skoda Superb Combi nu reprezinta nici un fel de surpriza, atat design-ul exterior, cat si cel interior preluand din multe din elementele angulare caracteristice versiunii hatchback anterior mentionate.

Pe plan tehnic, cea mai noua generatie a break-ului ceh de clasa medie ne intampina cu aceeasi platforma modulara MQB a Grupului Volkswagen, ce aduce in cazul de fata inclusiv un plus de 80 de milimetri la nivelul ampatamentului.

Un alt punct forte al ultimei Skoda Superb Combi il reprezinta gama de motorizari mai eficienta cu pana la 30 de procente - comparativ cu modelul anterior, toate optiunile de propulsie puse la dispozitia clientilor fiind compatibile cu norma de poluare Euro 6.

Din punct de vedere tehnologic, cea de-a doua generatie a break-ului ceh de clasa medie se mai poate lauda, pe langa numeroasele dotari de asistenta pasiva si activa, si cu sasiul adaptiv Dynamic Chassis Control (DCC), respectiv functia SmartLink ce-i permite sistemului de infotainment prezent la datorie sa ruleze anumite aplicatii de pe smartphone-urile ce insotesc pasagerii.

Noua Skoda Superb Combi

Noua Skoda Superb Combi

Noua Skoda Superb Combi

Distribuie pe Facebook
mai multe