SKODA nu mai are rabdare. Aceasta este prima imagine cu interiorul noului SUV de oras KAMIQ

SKODA nu mai are rabdare. Aceasta este prima imagine cu interiorul noului SUV de oras KAMIQ
  • Prima imagine cu interiorul noului Kamiq
  • Inspirat de conceptul Vision RS
  • Debuteaza la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a publicat prima imagine cu interiorul noului SUV de oras, botezat Kamiq. Debutul oficial este programat pentru inceputul lunii martie, atunci cand isi deschide Salonul Auto de la Geneva.

Skoda are momentan in gama doua SUV-uri, anume Kodiaq si Karoq. Dar cehii simt ca mai este loc de unul care sa fie mult mai potrivit pentru traficul aglomerat si stradutele inguste din orase. Aici intra in scena Kamiq.

Prototipurile au tot fost vazute in teste, unul chiar fara pic de camuflaj pe o autostrada din Africa de Sud, iar cehii au publicat zilele trecute schitele oficiale care ne dau ocazia sa notam cateva dintre noutatile de design cu care vine noul model.

Cele mai notabile sunt blocurile optice frontale, duble, cu luminile de zi pozitionate deasupra farurilor. Acest artificiu de design este o premiera pentru constructorul din Mlada Boleslav.

A venit acum momentul sa aruncam prima privire in habitaclul noului Kamiq, despre care oficialii Skoda sustin ca este inspirat de conceptul Vision RS. Nu putem sa nu observam display-ul de 10.25 inch al sistemului de infotainment, printre cele mai mari din segment, care ofera, optional, tehnologia Virtual Cockpit.

Interior Skoda Kamiq

Nu lipseste lumina ambientala iar cehii sustin ca au lucrat si la calitatea materialelor si a finisajelor. Clientii pot opta, contracost, pentru o noua tapiterie din microfibra, dar si pentru incalzire pentru parbriz, bancheta sau volan.

Noua Skoda Kamiq este construita pe arhitectura MQB a gigantului german Volkswagen si are un ampatament de 2.651 de milimetri. Acest lucru se traduce printr-un spatiu generos pentru pasageri, in special pentru cei din spate care au 73 de milimetri spatiu pentru genunchi.

Portbagajul are o capacitate de incarcare de 400 de litri cu bancheta in pozitie normala, iar cu aceasta rabatata, spatiul creste la 1.395 de litri.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, cehii de la Skoda sunt asteptati sa lanseze noul Kamiq in cadrul Salonului Auto de la Geneva care se desfasoara in perioada 5-17 martie 2019.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2019