SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum. Cehii tocmai au anuntat DATA LANSARII

SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum. Cehii tocmai au anuntat DATA LANSARII
  • SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum
  • Cehii tocmai au anuntat DATA LANSARII
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea iteratie a subcompactei cunoscute publicului sub denumirea de Fabia nu va fi disponibila, spre vanzare, decat in compania unor propulsoare pe benzina, conform mai multor informatii si detalii publicate anterior.

Ca SKODA pregateste, chiar zilele acestea, o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva, mai multe informatii si detalii oficiale cu privire la urmatoarea iteratie a subcompactei cunoscute publicului sub denumirea de Fabia fiind publicate in urma cu aproximativ o luna.

In ultima saptamana a lui februarie, cehii au tinut sa dezvaluie ca la baza se va afla celebra platforma MQB A0 a Grupului Volkswagen, situatie ce se va traduce inclusiv printr-un plus de cativa centimetri la nivel de lungime, latime, dar si ampatament, dupa cum precizam si anterior.

Noua Skoda Fabia - Primele poze

Totodata, SKODA a mai anuntat si ca viitoarea generatie a celei ieftine masini pe care o vinde acum nu va fi oferita decat in compania unor motorizari pe benzina. Cu numai trei sau patru cilindri in linie, de doar 1.0 sau 1.5 litri, capabile sa livreze rotilor de pe puntea fata, prin intermediul unei cutii manuale sau DSG puteri de pana la 150 CP.

Saptamana aceasta, cehii au venit cu noi precizari despre urmatoarea iteratie a subcompactei cunoscute publicului sub denumirea de Fabia: premiera mondiala a fost programata pentru luna mai a anului curent, cu mentiunea ca varianta Combi nu va debuta mai devreme de 2023.

Desi Skoda pregateste zilele acestea o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum, surprizele pregatite fanilor nu se vor incheia odata cu debutul urmatoarei iteratii a subcompactei cunoscute publicului sub denumirea de Fabia. Ba dimpotriva: in viitorul apropiat vom face cunostinta si cu un Enyaq iV Coupe, dar si cu Kodiaq Facelift.

Noua Skoda Fabia - Primele poze

Noua Skoda Fabia - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Noua Skoda Fabia - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2021