Skoda publica noi imagini cu modelul Octavia Scout

Skoda publica noi imagini cu modelul Octavia Scout
  • Skoda a publicat noi imagini cu modelul Octavia Scout
  • Automobilul ceh ofera tractiune integrala in standard
  • Gama de motorizari include trei unitati supraalimentate
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie 2014, noua Skoda Octavia Scout revine astazi in atentia noastra pentru a ne dezvalui mai multe curiozitati cu privire la persoana sa.

Lansata pe piata in anul 2007 si ajuns intre timp la generatia cu numarul doi, Skoda Octavia Scout reprezinta alegerea ideala pentru cei care cauta un automobil spatios, nu foarte scump, dar care sa se descurce in acelasi timp atat in oras, cat si in afara drumurilor publice.

Pentru a se achita cu brio de toate aceste sarcini, modelul producatorului ceh este disponibil exclusiv intr-o versiune cu tractiune integrala Haldex, lista cu dotari "speciale" incluzand, de asemenea, si o grada la sol de aproximativ 171 milimetri.

Skoda Octavia Scout - Galerie Foto

Drept urmare, pentru a scoate in evidenta robustetea masinii, noua Skoda Octavia Scout vine la pachet, la nivelul profilului lateral, impreuna cu numeroase insertii de plastic finisate in negru, in timp ce spoilerele fata si spate au primit scuturi de protectie de culoare argintie.

Viitorii clienti ai automobilului ceh vor mai primi, tot in standard, si jante pe 17 inch cu anvelope 220/50 R17, in timp ce principala atractie a interiorului este reprezentata de capacitatea de incarcare a portbagajului: pana la 1.740 de litri, cu bancheta spate rabatata.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua Skoda Octavia Scout se poate lauda cu numai trei propulsoare, toate acestea fiind insa supraalimentate si capabile sa indeplineasca normele de poluare Euro 6, ce vor intra in vigoare incepand cu luna septembrie a acestui an.

Skoda Octavia Scout - Galerie Foto

Skoda Octavia Scout - Galerie FotoSkoda Octavia Scout - Galerie Foto

Astfel, cel putin din punctul de vedere al puterii maxime, titulatura de varianta de baza ii revine modelului 2.0 TDI de 150 CP, oferit alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un consum mediu de carburant de 5.1 litri.

Urmatoarea pozitie a "clasamentului" este ocupata de un 1.8 turbo de 180 cai putere, cuplat la o cutie DSG cu sase trepte de viteza si dublu ambreiaj. In cazul de fata, consumul mediu de carburant se situeaza in jurul valorii de 6.9 litri la 100 de kilometri.

Disponibila la vanzare incepand cu luna viitoare, noua Skoda Octavia Scout va putea fi comandata, de asemenea, si intr-o versiune 2.0 TDI de 184 CP, cu transmisie DSG, consum de 5.1 litri / 100 km si emsii CO2 de 134 grame per km.

Skoda Octavia Scout - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Skoda Octavia Scout - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2014