Skoda publica o noua serie de fotografii cu viitorul Superb

Skoda publica o noua serie de fotografii cu viitorul Superb
  • Skoda publica o noua serie de fotografii cu viitorul Superb
  • Imaginile ne dezvaluie de-aceasta data cateva detalii exterioare
  • Debutul oficial va avea loc peste doar 4 zile, pe 17 februarie
Distribuie pe Facebook

Numai patru zile au mai ramas pana la debutul oficial al viitorului Superb, insa cehii de la Skoda nu se dezmint si (re)vin cu o noua serie de imagini teaser.

Dupa zeci de filme si fotografii mai mult sau mai putin oficiale, cea de-a treia generatie a limuzinei Skoda Superb este gata de lansare. Inainte insa de a sosi in Praga pentru avanpremiera sa mondiala, ce va avea loc pe data de 17 februarie, noul model a tinut mortis sa-si faca aparitia intr-o ultima serie de imagini teaser.

Imagini teaser care, de-aceasta data, ne dezvaluie cateva dintre detaliile exterioare, precum designul grilei frontale sau forma blocurilor fata. De asemenea, tot cu aceasta ocazie putem descoperi - asta in cazul in care chiar era cineva interesat, cum va arata automobilul ceh de clasa medie atunci cand va fi privit de sus.

Asadar, acestea fiind spuse, noutatile de astazi se opresc aici, drept pentru care tinem sa reamintim ca cea de-a treia generatie a limuzinei Skoda Superb va fi construita, cel mai probabil, pe platforma Volkswagen-ului Passat B8. Tot de acolo ar trebui sa provina si cateva dintre motorizarile ce vor fi oferite.

Motorizari exclusiv supraalimentate, atat pe benzina, cat si pe motorina, fie cu patru, fie cu sase cilindri la datorie. Acum, daca vine vorba despre optiunile in materie de transmisie, este de asteptat ca batalia sa se dea intre o cutie manuala si una DSG. Un sistem de tractiune integrala ar putea fi disponibil optional.

Doar toate acestea raman pure speculatii, concluzia finala sosind la inceputul saptamanii viitoare, pe data de 17 februarie. Apoi, noul model de Skoda Superb se va indrepta catre Salonul Auto de la Geneva, pentru premiera sa publica. Ramane acum de vazut si cand se va da startul vanzarilor, respectiv care va fi pretul de la care va porni cea de-a treia generatie a limuzinei cehe.

Skoda Superb - Exterior

Skoda Superb - Exterior

Skoda Superb - Exterior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2015