Skoda vrea ca tu sa descoperi interiorul noului Superb

Skoda vrea ca tu sa descoperi interiorul noului Superb
  • Skoda publica prima imagine cu interiorul noului Superb
  • Design-ul plansei de bord se inspira de la Octavia si Rapid
  • Clientii pot opta inclusiv pentru piele maronie si cutie DSG
Distribuie pe Facebook

Oficialii Skoda au fost extrem de secretosi cu design-ul noului Superb, singurele fotografii oficiale publicate pana acum prezentand doua schite ale exteriorului. Brusc, cehii au devenit ceva mai generosi, ziua de astazi aducandu-ne si prima imagine propriu-zisa a interiorului.

Desi va debuta in premiera mondiala peste mai putin de doua saptamani, in cadrul unui eveniment special organizat in orasul Praga, cea de-a treia generatie a limuzinei Skoda Superb reprezinta in continuare un mare mister.

Altfel spus, informatiile oficiale cu privire la gama de motorizari lipsesc cu desavarsire, despre platforma tehnica nu putem decat banui ca va fi imprumutata de la VW-ul Passat B8, in timp ce design-ul exterior ne-a fost prezentat prin intermediul a doua schite deloc concludente.

Cat despre interior, absolut nimic. Nimic pana acum, ziua de astazi aducand intr-un final, dupa aparent o nesfarsita asteptare, si o imagine relevanta cu cockpit-ul celei de-a treia generatii a limuzinei Skoda Superb. O imagine care ne dezvaluie un aspect familiar, ce imprumuta numeroase detalii de la Octavia si Rapid.

Strict si la subiect, ceasurile de bord pastreaza afisajul clasic, de tip analog, volanul vine la pachet impreuna cu trei spite si comenzi multifunctionale, in timp ce gurile de ventilatie combina liniile angulare cu cele rotunjite.

Tot cu un design "angularo-rotunjit" ne intalnim si un "rand" mai jos, acolo unde si-a facut loc ecranul color si de dimensiuni generoase destinat sistemului de infotainment. Imediat sub acesta, viitorii pasageri vor descoperi butoanele pentru operarea sistemului de climatizare.

Pentru noutatile aduse de cea de-a treia generatie a limuzinei Skoda Superb in materie de dotari de confort si / sau tehnologice va mai trebui sa asteptam cateva zile bune, fotografia de astazi scotand la iveala doar posibilitatea de a opta pentru atat pentru cutie DSG, cat si pentru tapiterie din piele maronie.

Skoda Superb - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2015