Skoda publica primele poze cu cel mai ieftin SUV Coupe din prezent. Cum arata, de fapt, Kodiaq GT

Skoda publica primele poze cu cel mai ieftin SUV Coupe din prezent. Cum arata, de fapt, Kodiaq GT
  • Skoda anunta lansarea unui Kodiaq Coupe
  • Versiunea GT va fi oferita doar in China
  • Cehii ofera si cateva schite ale noului model
Distribuie pe Facebook

Surprins necamuflat la mijlocul lui septembrie, primul SUV Coupe din istoria Skoda - mult anticipatul model Kodiaq GT - ni se arata astazi in trei schite oficiale, publicate in urma cu doar cateva momente.

Dupa luni intregi de speculatii, conducerea Skoda a recunoscut intr-un final ca pregateste o versiune Coupe a noului Kodiaq. Comercializat alaturi de indicativul GT, modelul cu pricina va fi disponibil la vanzare... doar pe piata din China.

Producatorul ceh de automobile nu a publicat pana in momentul de fata si alte informatii cu privire la masina respectiva, insa presa asiatica vorbeste despre disponibilitatea unei singure variante de motorizare. Un 2.0 turbo pe benzina.

Viitorii clienti vor avea de ales, ce este drept, intre un model de 186 si unul cu 220 CP sub capota. O cutie DSG in sapte rapoarte va fi singura optiune oferita la nivel de transmisie, in timp ce tractiunea integrala va costa cel mai probabil in plus.

Revenind la materialele publicate astazi de Skoda, anuntul producatorului ceh de automobile cu privire la viitoarea lansare a lui Kodiaq GT este insotit de trei schite oficiale. Schite care surprind atat interiorul, cat si exteriorul SUV-ului Coupe.

Asa cum era de asteptat, masina respectiva vine cu o parte posterioara complet redesenata, care inspira un plus serios de sportivitate datorita noilor elemente de design. In cabina, in schimb, schimbarile radicale sunt... aproape inexistente.

Data livrarii primelor exemplare, dar si pretul de vanzare al mult anticipatei Skoda Kodiaq GT raman un mare mister pentru moment, insa nu trebuie sa fii un mare geniu pentru a realiza ca acest model va fi cel mai ieftin SUV Coupe din China.

Skoda Kodiaq GT - Schite

Skoda Kodiaq GT - Schite

Skoda Kodiaq GT - Schite

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2018