Skoda Rapid hatchback debuteaza in 2013

Skoda Rapid hatchback debuteaza in 2013
Increzatori in succesul pe care il va inregistra modelul Rapid, cehii de la Skoda au anuntat ca planuiesc sa introduca si o versiune hachback a recent-lansatului sedan de clasa compacta. Viitorul automobil va fi dezvaluit cel mai probabil inainte de sfarsitul anului 2013.
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu recent acordat publicatiei britanice Autocar, Jurgen Stackmann a declarat ca recent-lansatul model Skoda Rapid ar putea fi disponibil in cursul anului viitor si intr-o versiune hatchback echipata cu cinci portiere.

Conform sefului de marketing si vanzari al constructorului ceh, noul automobil va beneficia de numeroase detalii estetice preluate de la concept-car-ul Vision D - prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din 2011, in timp ce partea din spate ne va aduce oarecum aminte de modelul Golf. Ce inseamna acest lucru din punct de vedere al designului exterior, ramane de vazut.

Cum pana la lansarea modelului Skoda Rapid hatchback va mai trece insa o buna perioada de timp, tinem sa reamintim ca versiunea notchback va fi prezentata publicului, in premiera, in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Desi majoritatea informatiilor importante legate de pret si disponibilitatea pe piata lipsesc cu desavarsire la acest moment, este important de precizat ca noua Skoda Rapid va beneficia de o gama variata de motorizari, formata din cinci motoare pe benzina si doua propulsoare diesel.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 August 2012