Skoda Rapid, premiul pentru cel mai bun design

Skoda Rapid, premiul pentru cel mai bun design
Skoda Rapid a primit premiul "red dot" pentru designul sau deosebit. Acesta este cel de-al saselea model de la Skoda care castiga acest titlu.
Distribuie pe Facebook

Skoda a uimit anul trecut cu lansarea noului model de serie Rapid, care a adus un nou limbaj de design marcii. Skoda Rapid a cucerit juriul competitiei "red hot", format din 37 de experti renumiti in design, prin aerul proaspat pe care il denota si prin claritatea si prezicia aspectului sau. De asemenea, Skoda Rapid a impresionat si cu oferta generoasa de spatiu, pretul si calitatea dotarilor si a motoarelor extrem de eficiente.

In cadrul acestui concurs, juriul a facut evaluarea autovehiculelor tinand cont de criterii precum nivelul de inovatie, ergonomie, functionalitate sau compatibilitate cu mediul. La aceasta competitie au participat 1.865 de designeri si companii din 54 de tari, care au propus 4.662 de produse, un record pentru sectiunea "red dot".

Gala de decernare a premiilor va avea loc la Aallto-Theater din Essen, Germania, pe data de 1 iulie 2013, unde va fi expus si un exemplar Skoda Rapid.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Skoda Rapid - Galerie Foto
mai multe