Skoda Rapid primeste o prima editie speciala

Skoda Rapid primeste o prima editie speciala
  • Skoda Rapid primeste o prima editie speciala
  • Noul Rapid StylePLUS promite un plus de agresivitate
  • Gama de motorizari include sase propulsoare
Distribuie pe Facebook

Noua Skoda Rapid StylePLUS promite un plus de agresivitate vizuala, prima editie speciala a modelului ceh de clasa compacta aducand cu sine, de asemenea, si numeroase dotari interioare, respectiv sisteme de siguranta.

Lansat pe piata in toamna anului trecut, modelul Skoda Rapid a avut nevoie de numai cateva luni pentru a primi o primi editie speciala. Noua Skoda Rapid StylePLUS - caci despre aceasta este vorba, se remarca printr-un plus de agresivitate vizuala, automobilul de clasa compacta al constructorului ceh bucurandu-se de numeroase insertii constrastante de negru, prezente atat la nivelul spoilerelor fata / spate, cat si la nivelul bandourilor si oglinzilor laterale, respectiv eleronului pentru portbagaj.

De asemenea, tot la nivel exterior, noua editie speciala Skoda Rapid StylePLUS mai iese in evidenta si prin jantele din aliaj pe 17 inci, caracterizate de un design cu cinci spite duble. In plus, important de mentionat, viitorii cumparatori ai automobilului de clasa compacta au la dispozitie si alte culori in afara albului (alb Candy) ce imbraca exemplarul din fotografiile de presa - alte culori precum galben Sprint, rosu Corrida, verde Rallya si, nu in ultimul rand, albastru Denim.

Skoda Rapid StylePLUS

In ceea ce priveste aspectul interior, insertiile de negru reprezinta si de-aceasta data elementul principal de atractie, lista cu atingeri speciale continuand cu accentele de piele regasite atat la nivelul volanului, cat si la nivelul schimbatorului de viteze, respectiv franei de mana. Nu lipseste din meniu nici sistemul audio cu functie radio si CD-Player, acestea putand fi echipat, de asemenea, si cu un sistem de navigatie Amundsen+ sau functie DAB.

Referitor la gama de motorizari, noua editie speciala Skoda Rapid StylePLUS poate fi echipata cu nu mai putin de sase propulsoare diferite, dintre care patru pe benzina si doar doua pe motorina. Intr-o alta ordine de idei, clientii pot opta pentru un 1.2 MPI de 75 CP, un 1.2 TSI de 86 CP sau 105 CP (cu transmisie manuala in sase rapoarte), un 1.4 TSI de 122 CP (disponibil cu cutie DSG), dar si pentru un 1.6 TDI de 90 CP, respectiv un 1.6 TDI de 105 CP.

Skoda Rapid StylePLUS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 August 2013