Skoda Rapid Spaceback este premiata de Red Dot Design

Skoda Rapid Spaceback este premiata de Red Dot Design
  • SKODA Rapid Spaceback: automobilul compact si inovator castiga Premiul Red Dot pentru designul sau de înalta calitate SKODA Octavia RS primeste ”Mentiunea Onorifica” SKODA este extrem de încantata de cel de-al saptelea Premiu Red Dot castigat
Distribuie pe Facebook

Premiile Red Dot pentru Design 2014 ofera diverse premii la diferite categorii produselor noi aparute pe piata care prezinta un design inovator. Se pare ca Skoda a reusit inca o data sa uimeasca juriul format din 40 de experti cu modelul Rapid Spaceback.

SKODA Rapid Spaceback a castigat mult ravnitul Red Dot pentru designul sau extraordinar. Un juriu format din experti la nivel inalt acorda acest premiu anual, ca parte a Premiilor Red Dot Design, una dintre cele mai renumite distinctii internationale de design. si noul model SKODA Octavia Combi RS a cucerit juriul cu designul sau, primind ”Mentiune Onorifica”. Pana acum, sapte dintre modelele de serie SKODA au castigat un Premiu Red Dot.

Cu niste proportii impresionante, suprafete netede, conturate si linii clare caracterizeaza exteriorul noii SKODA Rapid Spaceback. Noul limbajul al designului SKODA este reflectat in acest autovehicul, prin forma sa neteda, expresiva si actuala. Modelul Rapid Spaceback este rezultatul celor peste o suta de ani de ani de design sofisticat al marcii SKODA. Cu ajutorul acestor gene puternice, Jozef Kaban , designerul sef al marcii SKODA, impreuna cu echipa sa, stabilesc acum noi tendinte în designul automobilelor moderne.

In zilele noastrea, modelul Rapid Spaceback se bucura de un succes mare pe piata din Europa. In plus, pe langa vanzarile bune, filosofia designului modern a cucerit acum si comisia de jurati a prestigioaselor premii pentru design, Red Dot. Modelul din segmentul compact, in cinci usi, Rapid Spaceback de la SKODA, a devansat competitia acerba si a primit ”Red Dot” pentru calitatea exceptionala a designului sau.

Premiile Red Dot pentru Design din 2014 au implicat 40 de experti internationali, care au examinat amanuntit SKODA Rapid Spaceback si toate celelalte modele participante. Pe langa criterii cum ar fi inovatia, functionalitatea, ergonomia si durabilitatea, s-au luat in calcul si compatibilitatea cu mediul si claritatea functiilor. Un total de 1.816 producatori, designeri si arhitecti din 53 de tari au prezentat 4.815 schite.

”Suntem incantati ca efortul nostru si designul specific al modelelor SKODA au fost atat de bine primite. Premiul ”Red Dot” confirma ca suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveste dezvoltarea limbajului de design al marcii SKODA” declara Jozef Kabaň, designerul sef al marcii SKODA. ”Modelul SKODA Rapid Spaceback dovedeste ca designul sofisticat este important si ar trebui luat în serios chiar si pentru segmentul compact”.

Juratii Red Dot au recompensat si noul model SKODA Octavia RS. Automobilul apartinand segmentului sport, marcat de o eleganta atemporala si un design creativ, a primit ”Mentiune Onorifica” pentru solutiile sale specifice de design. Anul trecut modelul SKODA Octavia limuzina a castigat acest premiu.

Skoda Rapid

Distribuie pe Facebook
mai multe