Skoda Rapid Spaceback - Noi imagini cu rivalul Daciei Logan MCV

Skoda Rapid Spaceback - Noi imagini cu rivalul Daciei Logan MCV
  • Skoda publica noi imagini cu recent lansatul Rapid Spaceback
  • Modelul a debutat luna trecuta, in cadrul Frankfurt Motor Show
  • Gama de motorizari ofera puteri cuprinse intre 75 si 122 CP
Distribuie pe Facebook

Te afli in cautarea unui automobil ieftin, spatios, eficient si, nu in ultimul rand, cu un aspect placut privirii? Ei bine, atunci fa cunostinta cu noua Skoda Rapid Spaceback, un automobil care impresioneaza la toate cele patru capitole anterior enumerate.

Dezvaluita in premiera mondiala chiar luna trecuta, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noua Skoda Rapid Spaceback se bucura in mare parte de aceleasi linii si forme precum cele care i-au permis variantei sedan sa dobandeasca premiul "red dot" pentru designul de produs. Dar aspectul vizual este numai una dintre atractiile principale ale break-ului ceh de clasa compacta.

Skoda Rapid Spaceback - Galerie FotoSkoda Rapid Spaceback - Galerie Foto

In afara designului sau placut privirii, noua Skoda Rapid Spaceback mai impresioneaza si la capitolul interior, break-ul ceh de clasa compacta fiind capabil sa se laude, in primul rand, cu faptul ca ofera cel mai mare spatiu atat pentru picioare (64 milimetri), cat si pentru cap (980 milimetri), din segmentul sau. In plus, viitorii clienti vor mai avea la dispozitie un spatiu generos si pentru incarcarea bagajelor: 415 litri in mod normal sau 1.380 litri atunci cand bancheta spate este rabatata.

De asemenea, noua Skoda Rapid Spaceback se poate lauda si cu numeroase solutii practice, care promit sa faca viata mai usoara celor la bord. Printre acestea se numara portbagajul cu podea dubla - altfel spus, portbagajul poate fi impartit pe doua niveluri orizontale, racleta pentru gheata din clapeta rezervorului si suportul pentru vesta reflectorizanta de sub scaunul soferului. Alte exemple includ suportul pentru bonul de parcare, suporturile pentru bauturi din fata si din spate, sau cutia multifunctionala de sub polita portbagajului, covorasul cu doua fete din portbagaj sau recipientul pentru resturi din usa laterala.

Skoda Rapid Spaceback - Galerie FotoSkoda Rapid Spaceback - Galerie Foto

In ceea ce priveste gama de motorizari, break-ul ceh de clasa compacta propune sase motorizari diferite, ce ofera puteri cuprinse intre 75 si 122 CP. Intr-o alta ordine de idei, noua Skoda Rapid Spaceback este disponibila cu patru motoare pe benzina si doua pe motorina, dupa cum urmeaza:

  • 1.2 MPI de 75 cai putere;
  • 1.2 TSI de 85 cai putere;
  • 1.2 TSI de 105 cai putere;
  • 1.4 TSI de 122 cai putere;
  • 1.6 TDI de 90 cai putere;
  • 1.6 TDI de 105 cai putere.

Important de precizat, noua Skoda Rapid Spaceback poate fi comandata si intr-o versiune economica, pe nume Greenline, ce are nevoie de numai 3.8 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

Skoda Rapid Spaceback - Galerie Foto

Referitor la pret, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa noua versiune Spaceback nu ar trebui sa fie mult mai scumpa comparativ cu varianta Sedan, care porneste de la 11.030 euro - iar aici ne referim la piata din Romania, evident.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Skoda Rapid Spaceback - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2013