Skoda Scala, acum si in versiunea de top Monte Carlo. Noutatile primite de modelul compact

Skoda Scala, acum si in versiunea de top Monte Carlo. Noutatile primite de modelul compact
  • Debut programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt
  • Blocuri de lumini full-LED sau tapiterie speciala
  • Disponibil alaturi de orice motorizare
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Mlada Boleslav extinde nivelul de echipare Monte Carlo si la noul Scala. Debutul oficial este programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt care isi deschide portile pe 10 septembrie.

Skoda a inlocuit in acest an modelul Rapid cu o compacta, botezata Scala, care sa concureze de-acum inainte cu Golf-ul. Momentan, clientii au la dispozitie trei niveluri de echipare, cehii ramanand inca rezervati in ceea ce priveste lansarea unei versiuni de top Laurin & Klement pentru acest model.

Skoda Scala Monte Carlo

Pana se hotarasc, locul acesteia este tinut de noua Scala Monte Carlo. Fanii marcii vor face cunostinta cu ea peste o saptamana, atunci cand isi deschide portile Salonul Auto de la Frankfurt.

Skoda Scala Monte Carlo

Printre particularitatile acestei versiuni se numara grila frontala neagra, blocurile optice full-LED, splitter-ul frontal usor modificat, jantele cu design exclusiv (17 inch standard, cele pe 18 fiind optionale), capacele negre ale oglinzilor, stopurile full-LED, numele marcii de pe portbagaj scris cu negru sau aripa spate neagra.

Skoda Scala Monte Carlo

La interior, pasagerii vor regasi scaune sport cu tetiere integrate, tapiterie speciala cu elemente decorative rosii, volan sport imbracat in piele, covorase speciale, lumina ambientala rosie si pragurile laterale inscriptionate cu denumirea modelului.

Skoda Scala Monte Carlo

Nivelul de echipare Monte Carlo poate fi comandat pe noul Scala indiferent de motorizarea aleasa. In Romania, compacta din Mlada Boleslav este disponibila fie cu un propulsor pe benzina de 1.0 litru TSI, fie alaturi de unul diesel TDI de 1.6 litri.

Skoda Scala Monte Carlo

Transmisiile oferite sunt doua manuale, cu 5 sau 6 trepte, dar si una automata DSG.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Scala Monte Carlo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2019