SKODA se pregateste de lansarea unui nou SUV. Prima imagine teaser tocmai a fost publicata pe internet

SKODA se pregateste de lansarea unui nou SUV. Prima imagine teaser tocmai a fost publicata pe internet
  • Skoda pregateste lansarea unui nou SUV
  • Debutul oficial va avea loc la Geneva
  • Va fi un crossover urban, cu garda la sol generoasa
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a conceptului Vision X prezentat anul trecut la Geneva. Acesta anticipeaza un nou crossover de oras, pozitionat in gama sub Karoq.

Anul 2019 anunta cateva schimbari in gama cehilor de la Skoda. Din cauza vanzarilor slabe, modelul Rapid va fi inlocuit cu un nou hatchback care sa se bata cu Volkswagen Golf, iar SUV-urilor deja existente, adica Kodiaq si Karoq, li se va alatura inca un crossover urban, cu o garda la sol generoasa si agilitatea unui hatchback.
Reprezentantii Skoda au vorbit prima data despre acesta din urma anul trecut la Salonul Auto de la Geneva unde cehii au venit cu conceptul Vision X. Acum, versiunea de productie este asteptata sa debuteze anul acesta la acelasi Salon elvetian.
Prima imagine teaser tocmai a fost publicata pe internet si din pacate nu tradeaza foarte multe detalii estetice. Mai simplu spus, semnatura blocurilor de lumini frontale este singura care se distinge.
Skoda Vision X - versiune de productie
Noul SUV de la Skoda, care nu are inca un nume, va fi pozitionat in gama sub actualul Karoq si ar urma sa foloseasca platforma MQB-A0 a gigantului Volkswagen. Chiar daca va fi cel mai mic SUV din gama Skoda, acest model va fi cel mai spatios din segment, chiar mai spatios decat Volkswagen T-Cross sau Seat Arona.
Potrivit zvonurilor, gama de motorizari nu va include niciun propulsor diesel. Informatia nu a fost confirmata de Skoda.
"Intotdeauna pozitionam modelele noastre in partea superioara a segmentului, iar astfel oferim un ampatament mai lung, un portbagaj mai generos si mult mai mult spatiu la interior," sustinea cu ceva timp in urma un oficial al producatorului din Mlada Boleslav.
Distribuie pe Facebook
mai multe