Skoda se pune cu burta pe SUV-uri. Cehii au de gand sa lanseze patru noi modele

Skoda se pune cu burta pe SUV-uri. Cehii au de gand sa lanseze patru noi modele
  • Skoda planuieste sa lanseze patru noi SUV-uri
  • Primul model va debuta chiar in toamna acestui an
  • Zvonurile anunta inclusiv un SUV Coupe
Distribuie pe Facebook

Skoda planuieste sa lanseze pe piata nu mai putin de patru noi SUV-uri, anunta presa de specialitate din Marea Britanie - care citeaza surse de incredere ale producatorului ceh de automobile.

Se spune ca viitorul le va apartine masinilor capabile sa se conduca de unele singure, insa adevarul este ca daca luam la puricat intreaga industrie auto... ei bine, peste tot, in curtea fiecarui producator, se vorbeste numai de SUV-uri.

Iar cel mai nou si, de ce nu, bun exemplu in acest sens vine de la Skoda, despre care se spune ca planuieste sa lanseze pe piata nu mai putin de patru astfel de modele. Primul va ajunge sa vada lumina zilei chiar in urmatoarea jumatate de an, premiera sa mondiala fiind programata pentru Salonul Auto programat sa se desfasoare la Paris in perioada 1 - 16 octombrie.

Versiunea de serie a conceptului VisionS va reprezenta doar inceputul, acelasi producator ceh de masini lucrand din greu inclusiv la cea de-a doua generatie a crossover-ului Yeti. Debutul noului model va avea loc fie la sfarsitul anului viitor, fie la inceputul lui 2018, conform informatiilor obtinute de presa de specialitate din Marea Britanie.

Tot pana in 2018 ar trebui sa vedem, de asemenea, si un rival de la Skoda pentru Nissan Juke. De-aceasta data nu mai este insa la fel de sigur ca avem de-a face cu un automobil care va ajunge si pe piata din Europa. Exista o oarecare posibilitate sa-l vedem si pe Batranul Continent, dar ideea principala este ca avem de-a face cu un model dezvoltat special pentru China.

Special pentru China si cu sanse minime sa-l vedem circuland printre noi este SUV-ul Coupe care va prinde viata din acelasi concept cunoscut sub numele de VisionS. Nu stim cum va arata, ce motorizari va oferi sau cat va costa, dar putem banui ca se va remarca printr-o linie a plafonului similara celei ce caracterizeaza bavarezele BMW X4 si X6.

Nota pentru cititori: Cele doua fotografii de mai jos surprind conceptul Skoda VisionS, care a debutat in premiera mondiala in primavarea acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Skoda VisionS Concept

Skoda VisionS Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2016