SsangYong Korando Facelift - Primele imagini oficiale

SsangYong Korando Facelift - Primele imagini oficiale
  • SsangYong Korando primeste un facelift in Coreea de Sud
  • Modelul beneciaza de modificari interioare si exterioare
  • Gama de motorizari include un 2.0 de 149 sau 181 cai putere
Distribuie pe Facebook

Hyundai Avante nu este singurul automobil care va sosi in showroom-urile din Coreea de Sud intr-o versiune imbunatatita. De acelasi tratament se vor bucura si cumparatorii modelului SsangYong Korando, care a fost recent trecut printr-un facelift de catre constructorul sau.

Urmand a fi disponibil la vanzare in perioada urmatoare, la un pret de pornire de 20.710.000 woni - adica aproximativ 13.955 euro, noul SsangYong Korando se remarca printr-un plus considerabil de agresivitate, lucru ce se datoreaza in special cresterii in dimensiuni a cresterii ce echipeaza spoilerul fata. De asemenea, tot la nivelul partii frontala intalnim si o grila a radiatorului usor restilizata, de acelasi tratament bucurandu-se si blocurile optice - blocurile optice care nu duc acum lipsa nici de LED-uri.

SsangYong Korando Facelift

SsangYong Korando Facelift

In ceea ce priveste partea posterioara a automobilului, versiunea imbunatatita a crossoverului sud-coreean iese in evidenta in special prin blocurile optice revizuite, lista cu modificari mutandu-se apoi la nivelul interiorului, acolo unde designerii asiatici au redesenat aproape in totalitate plansa de bord. De asemenea, tot la nivel de interior avem de precizat si noul sistem de infotainment, viitorii clienti avand posibilitatea de a opta si pentru alte dotari, precum tapiterie din piele, ornamente din lemn sau chiar scaune ventilate.

SsangYong Korando Facelift

SsangYong Korando Facelift

Referitor la gama de motorizari, noul SsangYong Korando pune la dispozitia cumparatorilor sai doua propulsoare cu capacitate cilindrica de doi litri - o versiune entry-level care ofera circa 149 cai putere si 360 Newton-Metri, respectiv o varianta de top care livreza undeva in jurul a 181 cai putere si tot 360 Newton-Metri. Important de precizat, ambele unitati pot fi echipate atat in cu o cutie manuala cu sase trepte, cat si cu o transmisie automata. De asemenea, un sistem de tractiune integrala poate fi comandat in mod optional.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze SsangYong Korando Facelift
mai multe