Subaru BRZ - Noi imagini oficiale, primele cadre cu interiorul

Lansat in urma cu numai o zi, mult-asteptatul Subaru BRZ revine astazi in atentia noastra datorita unor noi fotografii oficiale publicate de constructorul japonez - printre care se numara si primele cadre cu interiorul.
Distribuie pe Facebook

Asa cum precizam si in cursul zilei de ieri, cea mai noua creatie a constructorului nipon este propulsata de un motor boxer cu o capacitate de doi litri, ce dezvolta undeva in jurul a 200 cai putere si 205 Newton-Metri. Important de mentionat, intreaga putere ajunge la asfalt prin intermediul rotilor spate, viitorii clienti avand la dispozitie doua optiuni atunci cand vine vorba de transmisie - atat o cutie manuala, cat si o cutie automata (ambele ofera sase rapoarte).

Subaru BRZ - Noi imagini oficiale, primele cadre cu interiorul

Chiar daca performantele nu au fost anuntate la acest moment, este bine de stiut ca noul Subaru BRZ cantareste cu doar 220 de kilograme peste o tona. In plus, mult-asteptatul coupe al constructorului japonez impresioneaza si prin centrul de greutate coborat, ce promite un plus de stabilitate.

Subaru BRZ - Noi imagini oficiale, primele cadre cu interiorul

Din punct de vedere estetic, noul Subaru BRZ prezinta numeroase similaritati cu modelul Toyota FT-86 - indiferent ca vorbim de designul exterior sau cel interior. Desigur, acest detaliu era de asteptat, mai ales daca tinem cont ca ambele automobile sunt dezvoltate la comun si, drept urmare, inrudite.

Subaru BRZ - Noi imagini oficiale, primele cadre cu interiorul

Ajunsi la final, e momentul sa aruncam o privire si asupra primului filmulet oficial, ce urmareste indeaproape ultima creatie a constructorului japonez.


Subaru BRZ - Video OficialDistribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Subaru BRZ - Noi imagini
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Noiembrie 2011