Sunt cele mai clare imagini de pana acum. Uite cum arata noua masina cu tractiune fata de la BMW

Sunt cele mai clare imagini de pana acum. Uite cum arata noua masina cu tractiune fata de la BMW
  • Primele imagini oficiale cu noul BMW X2 au scapat pe internet
  • Automobilul bavarez prezinta un exterior extrem de agresiv
  • Interiorul a fost preluat, fara mari modificari, de la modelul X1
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noului BMW X2 au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar cateva ore inaintea premierei mondiale.

La inceput a fost X5. BMW X5. Si pana la debutul modelului X3, din 2003, altul ca el nu a mai existat. In prezent insa, gama de SUV-uri si crossovere a companiei bavareze include nu mai putin de sase optiuni diferite.

O a saptea va fi lansata chiar in cursul zilei de astazi, in persoana noului X2. Un automobil despre care se spune ca va imprumuta platforma cu tractiune fata ce se regaseste la "temelia" ultimei generatii a lui X1.

Noul BMW X2 - Primele poze

Noul BMW X2 - Primele poze

Din punct de vedere estetic, cel de-al saptelea membru al familiei BMW X scoate la iveala un design extrem de agresiv la nivel de exterior. Prizele de aer omniprezente si evacuarea dubla ne duc cu gandul la o sportiva.

Intamplator sau nu, de la o sportiva este imprumutata si ideea logo-urilor companiei bavareze "decoratoare" de montanti posteriori. Despre legendarul model 3.0 CSL era vorba, in cazul in care nu te-ai prins cumva deja.

Spre deosebire de exterior, care are propria sa identitate, interiorului noului BMW X2 reprezinta copia fidela a cabinei de X1. Este aproape imposibil sa gasesti o diferenta intre cele doua automobile din acest punct de vedere.

Asemenarile dintre cei mai "mici" membri ai gamei bavareze de SUV-uri si crossovere a companiei bavareze ar putea continua si la nivel de motorizari. In cursul zilei de astazi vom si vedea daca este asa sau nu.

Totusi, potrivit publicatiei coreene aflata la baza scaparii acestei imagini, noul BMX X2 va fi la randul sau disponibil alaturi de mai multe unitati turbo pe benzina si motorina. Unele cu trei, altele cu patru cilindri in linie.

Care dintre zvonurile si presupunerile cu privire la urmatorul model cu tractiune fata al producatorului bavarez de automobile se vor dovedi si care nu, ramane de vazut. Dupa cum spunea deja, nu mai este mult pana la prezentarea oficiala.

Noul BMW X2 - Primele poze

Noul BMW X2 - Primele poze

Noul BMW X2 - Primele poze

Sursa Foto: Top Rider

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noul BMW X2 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2017