Sunt primele imagini reale ale noului V90 Cross Country. Uite cum arata in realitate rivalul lui A6 Allroad

Sunt primele imagini reale ale noului V90 Cross Country. Uite cum arata in realitate rivalul lui A6 Allroad
  • Internetul ne aduce primele imagini reale ale noului Volvo V90 Cross Country
  • Automobilul suedez ne intampina alaturi de ornamente din plastic si garda la sol mai mare
  • Gama de motorizari ne propune unitati turbo in patru cilindri si de doi litri
Distribuie pe Facebook

Nerabdator pana la primul contact cu proaspat anuntatul V90 Cross Country? Salonul de la Paris se apropie cu pasi repezi si reprezinta o buna oportunitate pentru descoperirea ultimelor noutati in materie de masini, insa...

... Volvo va lipsi din cadrul respectivului eveniment, programat sa se desfasoare in perioada 1 - 16 octombrie. Iar primele exemplare ale modelului in cauza nu vor ajunge pe strazi mai devreme de inceputul anului viitor.

Exista insa si o veste buna in toata aceasta neplacuta situatie, internetul venind astazi in fata noastra cu mai multe fotografii ce surprind rivalul germanului Audi A6 Allroad fara urma de Photoshop.

Inainte de a vedea cum dau garda la sol mai mare cu 65 de milimetri si ornamentele exterioare de plastic cu finisare mata specifice unui astfel de automobil pe ultima generatie a Volvo-ului V90, tinem sa reamintim urmatoarele.

Volvo V90 Cross Country - Poze Reale

Volvo V90 Cross Country - Poze RealeVolvo V90 Cross Country - Poze RealeVolvo V90 Cross Country - Poze Reale

Rivalul germanului Audi A6 Allroad se va bucura de aceleasi tehnologii de ultima ora precum versiunea anteriora mentionata, printre care si sistemul de infotainment accesorizat cu un ecran tactil de tip tableta.

Apoi, pentru momentele in care se vor fi saturat de linistea naturii, pasagerii noului Volvo V90 Cross Country vor putea organiza un mini-concert multumita instalatiei audio de inalta fidelitate de la Bowers & Wilkins.

La finala, rivalul germanului Audi A6 Allroad va mai arunca in lupta si o gama de motorizari compusa exclusiv din unitati turbo pe benzina si motorina, cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri.

Drept urmare, acestea fiind spuse, revenim la punctul de plecare, si anume primele fotografii ce surprind noul Volvo V90 Cross Country asa cum arata el, fara pic de Photoshop. Atat la nivel de interior, cat si la nivel de exterior.

Volvo V90 Cross Country - Poze Reale

Volvo V90 Cross Country - Poze Reale

Volvo V90 Cross Country - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volvo V90 Cross Country - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2016