Sunt primele imagini reale cu el. Uite cum arata noul SUV de la Skoda fara niciun fel de Photoshop

Sunt primele imagini reale cu el. Uite cum arata noul SUV de la Skoda fara niciun fel de Photoshop
  • Avem primele imagini reale ale noului SUV de la Skoda
  • Modelul Kodiaq va debuta public luna viitoare, la Paris
  • Gama de motorizari a fost echipata cu unitati TSI si TDI
Distribuie pe Facebook

Pentru cei care vor sa si "miroasa" proaspat lansatul SUV de la Skoda, acesta va debuta in mod public la inceputul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris.

Doar doua saptamani si jumatate au mai ramas pana la startul editiei din acest an a Salonului Auto de la Paris, insa pentru cei care nu mai au rabdare sa admire pe viu noul SUV de la Skoda... ei bine, internetul ne aduce chiar astazi primele imagini reale ale modelului Kodiaq.

Inainte insa de a le vedea, tinem sa reamintim inca o data - asta daca mai era cumva nevoie, ca masina cehilor este construita pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a Volkswagen-ului Tiguan si poate gazdui la interior pana la sapte pasageri.

Sub caroseria ce are ca sursa principala de inspiratie liniile si formele conceptului VisionS isi va face veacul una dintre numeroasele motorizari pe benzina sau motorina disponibile, clientii avand la dispozitie puteri maxime cuprinse intre 125 si 190 CP.

Cat despre dotarile tehnologice propuse de noul SUV de la Skoda, modelul Kodiaq dispune si de sistem audio de la Canton cu zece difuzoare, ecran de inalta definitie si opt inch sau compatibilitate cu aplicatiile Apple CarPlay / Android Auto.

PS: Filmul de mai jos este in olandeza, insa are subtitrare in limba engleza!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2016