Sunt sedanuri si coupe-uri in acelasi timp. Trei sedanuri cu alura de Coupe si pret extrem de mic care se vand acum in Romania

Sunt sedanuri si coupe-uri in acelasi timp. Trei sedanuri cu alura de Coupe si pret extrem de mic care se vand acum in Romania
Sunt sedanuri si coupe-uri in acelasi timp. Trei sedanuri cu alura de Coupe si pret extrem de mic care se vand acum in Romania.
Distribuie pe Facebook

Hyundai i30 Fastback

Pe piata din Romania, cea mai recenta iteratie a modelului Hyundai i30 Fastback isi intampina cumparatorii, in aceste zile, la preturi incepand de la numai 21.564 de euro - conform configuratorului oficial. In versiunea de baza, respectiva masina - ce masoara 4.455 de milimetri in lungime si 2.65 metri in ampatament, beneficiaza de o unitate turbo cu patru cilindri in linie, pe benzina.

Este vorba - mai precis, despre un propulsor cu capacitatea de 1.5 litri si tehnologie MHEV la 48 de volti, asociat unei cutii manuale cu sase rapoarte in echipare. Fisa cu specificatii tehnice cuprinde inclusiv o putere maxima de 160 de cai si un sprint de la 0 la 100 km/h - cu acceleratia la podea, in aproximativ 8.6 secunde.

Reteta caracteristica variantei de baza a actualului Hyundai i30 Fastback continua - conform configuratorului destinat pietei auto din Romania, atat cu o viteza de top de 210 kilometri pe ora, cat si cu un consum mediu de carburant de 5.4%. Daca - in schimb, vine vorba despre dotarea standard, din peisaj nu lipsesc nici luminile de zi LED, proiectoarele de ceata, jantele din aliaj pe 16 inch, scaunele incalzite, display-ul central de 8.0", camera pentru marsarier, climatizarea automata.

Peugeot 408

Pe piata din Romania, cea dintai generatie a modelului Peugeot 408 este oferita - actualmente, la preturi care pornesc de la o suma de doar 31.600 de euro, potrivit configuratorului oficial. In versiunea de baza, respectiva masina - ce masoara 4.687 de milimetri in lungime si 2.79 metri in ampatament, dispune de un motor turbo cu trei cilindri in linie, pe benzina.

Este vorba - dupa cate mentioneaza compania producatoare, despre o motorizare cu capacitatea de 1.2 litri, cuplata la o transmisie automata cu opt trepte in dotare. Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o putere totala de 130 de cai - de unde si un sprint de la 0 la 100 km/h in circa 11.5 secunde.

Reteta caracteristica variantei de baza a actualului Peugeot 408 continua - potrivit configuratorului destinat pietei auto din Romania, cu o viteza de top, cu acceleratia la podea, de 210 kilometri pe ora si un consum mediu de carburant de 6.0%. Daca - in schimb, vine vorba despre echiparea standard, din meniu nu lipsesc nici farurile Eco LED, jantele din aliaj pe 17 inch, ecranul central de 10", camera pentru mersul in marsarier, climatizarea automata.

BMW Seria 2 Gran Coupe

Pe piata din Romania, primul BMW Seria 2 Gran Coupe din istorie se vinde - zilele acestea, in schimbul unei sume minime de 34.748 de euro, potrivit configuratorului oficial. In versiunea de baza, respectivul model - care masoara 4.526 de milimetri in lungime si 2.67 metri in ampatament, isi intampina viitorii cumparatori alaturi de o unitate cu trei cilindri in linie, pe benzina.

Este vorba - mai precis, despre un propulsor cu capacitatea de 1.5 litri, asociat unei cutii manuale cu sase rapoarte. Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o putere totala de 136 de cai, plus un sprint de la 0 la 100 km/h - cu acceleratia la podea, in exact 9.2 secunde.

Reteta caracteristica variantei de baza a masinii BMW Seria 2 Gran Coupe continua - conform configuratorului destinat pietei auto din Romania, cu o viteza de top de 215 kilometri pe ora si un consum mediu de carburant de 5.6%. Daca, in schimb, va veni vorba despre echiparea standard, din meniu nu lipsesc nici urmatoarele dotari - faruri LED, jantele din aliaj pe 16 inch, display central de 10.25", camera pentru mersul in marsarier, climatizarea automata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2024