Surpriza nemtilor de la Audi pentru BMW si Mercedes. Cum arata noile A6, A7 si A8

Surpriza nemtilor de la Audi pentru BMW si Mercedes. Cum arata noile A6, A7 si A8
  • Audi a prezentat o schita a noilor A6, A7 si A8
  • Cele trei modele au ca sursa de inspiratie conceptul Prologue
  • Intrele ele exista anumite diferente stilistice
Distribuie pe Facebook

In timpul unui interviu acordat recent publicatiei franceze L'argus, seful departamentului de design al companiei Audi a prezentat o schita care surprinde partea frontala a noilor A6, A7 si A8.

Acum mai bine de doi ani, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Los Angeles in toamna lui 2014, Audi dezvelea public conceptul Prologue.

Sansele ca impresionantul studiu de design sa prinda viata sunt, in continuare, limitate, producatorul german avand alte planuri pentru acesta.

Programat sa debuteze chiar in lunile care vor urma, viitorul Audi A8 va prelua o buna parte din detaliile vizuale 'inaugurate' de conceptul Prologue.

De asemenea, acelasi impresionant studiu de design de origine germana va inspira si cea mai noua generatie a modelului de clasa mare A6.

La fel se va intampla, intr-un final, si in cazul urmatorului A7: va beneficia de un exterior inpirat de conceptul Prologue lansat la sfarsitul anului 2014.

Chiar daca vor avea acelasi punct de plecare, viitoarele automobile ale celor de la Audi vor fi diferentia cu ajutorul mai multor detalii.

O demonstreaza inclusiv schita prezentata de Marc Lichte, seful departamentului de design al companiei germane, publicatiei auto din Hexagon L'argus.

Materialul in cauza surprinde, ce-i drept, numai partea frontala a modelelor anterior mentionate, dezvoltate impreuna pe aceeasi platforma.

Este insa mai mult decat suficient pentru a ne da seama care dintre cele trei automobile vor avea cel mai elegant, dar si cel mai agresiv design.

Audi A6, A7 si A8

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2017