Surprizele Audi pentru 2014: A8 Facelift, noul Q7 si R8 e-tron

Surprizele Audi pentru 2014: A8 Facelift, noul Q7 si R8 e-tron
  • Audi pregateste numeroase noutati pentru 2014
  • Germanii vor lansa anul acesta A8 Facelift si noul Q7
  • Lista cu surprize continua cu R8 e-tron si TT Ultra
Distribuie pe Facebook

Oficialii Audi anunta numeroase pentru 2014, producatorul de automobile din Ingolstadt pregatind pentru anul in curs cateva debuturi extrem de interesante, precum versiunea imbunatatita a limuzinei A8, urmatoarea generatie a popularului SUV Q7 sau versiunea electrica a supercarului R8.

Audi A8 Facelift

Chiar daca a fost trecut recent printr-un facelift, actualul Audi A8 va primi din nou o serie de imbunatatiri, automobilul de lux al companiei din Ingolstadt avand nevoie de cateva elemente cheie pentru a putea tine piept ultimei generatii a modelului Mercedes S-Class.

Din pacate, informatiile exacte cu privire la viitorul Audi A8 lipsesc cu desavarsire la acest moment, oficialii constructorului german multumindu-se sa afirme doar ca noul model, ce va fi lansat pe piata inainte de sfarsitul acestui an, se va bucura de prezenta a numeroase sisteme si tehnologii care vor aduce condusul autonom cu un pas mai aproape de realitatea cotidiana.

Noul Audi Q7

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2005 si oferit intr-o versiune imbunatatita patru ani mai tarziu, primul SUV din istoria Audi se pregateste sa debuteze intr-o noua generatie.

Asemeni viitorului A8, si cea de-a doua generatie a modelului Audi Q7 isi va face aparitia in showroom-urile companiei din Ingolstadt inainte de sfarsitul acestui an, SUV-ul constructorului german fiind asteptat sa ofere atat un minus in dreptul greutatii, cat si un plus in dreptul performantei, respectiv eficientei.

Audi R8 e-tron

Dupa mai multe amanari si chiar o anulare, mult anticipatul Audi R8 e-tron revine din nou in prim plan, varianta cu propulsie electrica a supercarului companiei din Ingolstadt urmand a deveni in cele din urma realitate. Si tot in cursul acestui an!

Nu stim inca modificarile pe care le va aduce versiunea de productie - cu exceptia faptului ca va avea la baza platforma recent lansatului Lamborghini Huracan LP610-4, insa stim ca prototipul Audi R8 e-tron se putea lauda ultima oara cu o autonomie de peste 400 kilometri.

Audi TT Ultra

Disponibila momentan in compania a doua motorizari pe benzina si una diesel, cea de-a treia generatie a modelului Audi TT va fi oferita in cursul acestui an si impreuna cu o unitate extrem de eficienta, denumita Ultra si inzestrata cu un propulsor 2.0 TDI capabila sa emita doar 110 grame de dioxid de carbon per kilometru.


De asemenea, oficialii constructorului german nu exclud nici posibilitatea de a introduce si alte versiuni de caroserie, pe langa cea Roadster, precum o varianta Shooting Brake.

Distribuie pe Facebook
mai multe