SUV-ul bun la toate a primit o noua generatie. RAV4 este mai agresiv si mai bun in off-road ca oricand

  • Toyota a lansat noua generatie a SUV-ului RAV4
  • In SUA este disponibil cu doua variante de propulsie
  • Ajunge in Europa la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a lansat noua generatie a SUV-ului RAV4 cu ocazia Salonului Auto de la New York. Modelul nipon are acum un design mai agresiv, mai multa tehnologie si abilitati mai bune in off-road.

Dupa o lunga campanie de teasere si imagini spion, a venit in sfarsit timpul ca Toyota sa lanseze noua generatie a modelului RAV4. Evenimentul a avut loc in cadrul Salonului Auto de la New York, acolo unde reprezentantii au descris SUV-ul ca fiind "alegerea potrivita atat pentru viata de oras, cat si pentru mediul extra-urban."

2019 Toyota RAV4

Echipa de creatie a facut minuni in ceea ce priveste designul exterior, care acum este mai agresiv ca niciodata. In plus, pentru cea de-a cincea generatie a celui mai bine vandut model din gama, Toyota a mizat pe o silueta mai atletica, dar si pentru un plus de dinamism si robustete.

2019 Toyota RAV4

Mai departe, sasiul este cu 57% mai rigid decat al actualului RAV4, iar noua suspensie spate multi-link ofera mai multa stabilitate si manevrabilitate. Multumita acestor imbunatatiri, dar nu numai, producatorul asiatic sustine ca SUV-ul se va descurca mult mai bine pe teren accidentat.

2019 Toyota RAV4

Noul RAV4 va ajunge si in Europa la inceputul anului viitor, insa momentan, Toyota a publicat detalii tehnice numai despre modelul destinat pietei din Statele Unite ale Americii.

2019 Toyota RAV4

Aici, clientii vor putea opta pentru doua variante de propulsie. In primul rand vorbim de un motor pe benzina de 2.5 litri cu transmisie automata cu o trepte si tractiune integrala, iar in al doilea rand de acelasi agregat in combinatie cu o unitate electrica si o cutie de viteze ECVT, asadar o versiune hibrida.

2019 Toyota RAV4

Asa cum bine poti observa, lipseste cu desavarsire o varianta diesel. Cel mai probabil, aceasta se va regasi totusi in oferta pentru Batranul Continent, unde o astfel de versiune ar avea mai mult succes decat una pe benzina sau chiar una hibrida.

2019 Toyota RAV4

Noua Toyota RAV4 sta foarte bine si la capitolul tehnologie sau sisteme de asistenta si siguranta. Pe lista de specificatii regasim un sistem multimedia Entune 3.0 cu Wi-Fi Connect si Apple CarPlay, sistemul de incarcare wireless pentru dispozitivele inteligente (optional), Toyota Safety Sense cu functie de detectare a pietonilor sau franare automata pentru evitarea impactului, Radar Cruise Control sau Lane Departure Alert.

2019 Toyota RAV4

O premiera pentru modelul japonez este sistemul Road Sign Assist care recunoaste semnele rutiere si transmite notificari soferului pe display-ul Multi-Information.

2019 Toyota RAV4

2019 Toyota RAV4

2019 Toyota RAV4

2019 Toyota RAV4

2019 Toyota RAV4

2019 Toyota RAV4

2019 Toyota RAV4

2019 Toyota RAV4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze 2019 Toyota RAV4
mai multe