SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie a primit o versiune de lux. FOTO ca sa te convingi si singur

SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie a primit o versiune de lux. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Noul Renault Arkana a fost lansat de curand si in Coreea de Sud
  • Versiunea asiatica se vinde sub denumirea de Samsung XM3
  • Echiparea disponibila va include numeroase tehnologii de top
Distribuie pe Facebook

Renault Arkana (foto principala), SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie, a primit zilele acestea o versiune de lux. Mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Vandut initial doar pe piata din Rusia, noul Renault Arkana a fost lansat de curand si in Coreea de Sud. Comercializat aici sub denumirea de Samsung XM3, SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie se poate lauda deja cu peste 22.000 de comenzi inregistrate, au anuntat zilele acestea oficialii companiei producatoare.

Deloc surprinzator daca tinem cont de pretul mic de pornire. 17.950.000 de won - sau, daca vrei, echivalentul a 13.385 de euro - pentru versiunea de baza, care gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat de 1.6 litri si aproximativ 121 de cai putere.

Asemeni noului Renault Arkana, modelul Samsung XM3 poate fi echipat inclusiv cu propulsorul 1.3 turbo la care s-a lucrat impreuna cu inginerii Daimler. In Coreea de Sud insa, aceasta unitate lucreaza alaturi de o cutie automata cu dublu ambreiaj EDC (fata de Rusia, unde clientii primesc o transmisie cu variatie continua CVT).

Pe plan estetic, cele doua SUV-uri Coupe care se vand la pret de Dacie sunt, evident, aproape identice. Cel putin la exterior, acolo unde principalele diferente pot fi numarate pe degetele unei singure maini si constau in cateva elemente cromate in plus / minus.

Nu acelasi lucru este valabil si la interior, acolo unde noul Samsung XM3 eclipseaza versiunea pe care o are la baza. Spre deosebire de rusescul Renault Arkana, modelul sud-coreean adopta o plansa de bord mult mai moderna, cu instrumente de bord complet digitale si chiar un display central. de tip tableta, pe 9.3 inch.

Samsung XM3

Samsung XM3

Samsung XM3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Samsung XM3
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2020