SUV-ul Mazda CX-5 primeste upgrade de confort si tehnologie pentru 2019

SUV-ul Mazda CX-5 primeste upgrade de confort si tehnologie pentru 2019
  • Conectivitate Apple CarPlay si Android Auto
  • Echipare noua Takumi Plus
  • Tractiunea 4x4 este oferita cadou
Distribuie pe Facebook

Unul din cele mai indragite SUV-uri din Romania este fara indoiala Mazda CX-5. Modelul a fost lansat in 2017 si de atunci a avut parte de mai multe imbunatatiri. Pentru anul 2019 primeste de noutati pe partea de confort si tehnologie care ii intaresc pozitionarea premium.

Noua generație Mazda CX-5, lansată în 2017, a primit anul trecut o serie de îmbunătățiri prin motorizarea Skyactiv-D de 184 CP și 445 Nm plus sistemul de camere 360° de la noua Mazda6. Versiunea 2019 beneficiază de noutăți importante menite să reconfirme poziționarea premium a modelului.

Una dintre cele mai importante noutăți este pachetul bogat de sisteme de siguranță activă care va echipa standard varianta 2019 a suv-ului. Acesta include, printre altele, sistemul de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor, asistentul de frânare inteligent cu senzor de obstacole pentru oraș, sistemele de monitorizare a presiunii în pneuri și de asistență la pornirea din rampă, G-Vectoring Control Plus și sistemul i-Stop.

Mazda CX-5 2019

Tot începând cu 2019 Mazda CX-5 oferă conectivitate Apple CarPlay și Android Auto și display central de la nivelul de echipare Challenge. Iar pentru un plus de confort, modelul poate fi dotat cu cadrane digitale de bord și scaune frontale ventilate pe nivelurile de top.

Mazda CX-5 2019 prezintă și o nouă echipare de top, denumită Takumi Plus, care completează dotările premium ale suv-ului compact: trapă, tapițerie montanți și plafon de culoare neagră, ornamente de lemn, tapițerie piele Nappa maro, kit de lumini LED la interior, cusături și ornamente speciale pentru volan, comenzi cromate pentru scaunele electrice, oglindă interioară fără ramă și jante de aliaj de 19” cu design special.

Mazda CX-5 2019 poate fi deja testată și comandată în oricare dintre showroom-urile partenere Mazda și beneficiază de tracțiune 4x4 cadou, finanțare avantajoasă prin UniCredit Leasing și garanție extinsă la 5 ani sau 150.000 de km.

Mazda CX-5 2019

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2019