SUV-ul Peugeot 3008 a primit premiul pentru cel mai bun interior

SUV-ul Peugeot 3008 a primit premiul pentru cel mai bun interior
  • 60.000 de clienti au cumparat deja masina
  • i-Cockpit, cea mai inovativa inventie Peugeot
  • SUV-ul a fost lansat in octombrie 2016
Distribuie pe Facebook

Recent lansatul Peugeot 3008, SUV-ul francezilor "cu leu in frunte", a fost premiat in cadrul Festivalului Auto International. Autoturismul a primit un premiu ravnit de multi producator, anume "Cel mai frumos interior auto al unui model lansat in 2016".

Noul PEUGEOT 3008 a câştigat Marele Premiu pentru cel mai bun interior al unei masini lansate în anul 2016 în cadrul celei de-a 32-a editie a Festivalului Internaţional Auto. Gilles Vidal, Designerul Șef PEUGEOT, a primit trofeul la ceremonia care a avut loc pe 31 ianuarie la Hôtel des Invalides, în Paris. Marele Premiu pentru cel mai bun interior al anului este al şaptesprezecelea trofeu câştigat de noul SUV PEUGEOT 3008. De la lansarea sa la mijlocul lunii octombrie 2016, mai mult de 60,000 de clienţi din toată lumea i-au admirat deja designul interior.

Peugeot 3008

Compartimentul pasagerului din noul SUV PEUGEOT 3008 este unic, oferind ultima generaţie a i-Cockpit-ului PEUGEOT, dotat cu volan compact şi head-up digital display standardizat. La baza ecranului tactil mare, comutatoarele intuitive permit un acces uşor la principalele funcţii de control. Noul i-Cockpit PEUGEOT este cea mai recentă invenţie a mărcii, care cu tehnologia sa avansată, stabileşte noi
standarde în ceea ce priveşte designul interiorului.

"Designul interior al noului SUV PEUGEOT 3008 stabileşte un echilibru între tehnologia afişajului digital, tapiserie şi materialul care imită textura stejarului natural. Cockpit-ul poate fi personalizat pentru a satisface cerințele şoferului cu o ambianţă configurabilă şi alte opţiuni" a spus Gilles Vidal, Designerul Șef PEUGEOT.

În fiecare an, Festivalul Internaţional Auto premiază cele mai atractive modele din industria auto, din punct de vedere al designului, arhitectul Jean-Michel Wilmotte fiind cel care conduce un juriu de experţi din mediile auto, modă, cultură şi design.

Peugeot 3008

Peugeot 3008Peugeot 3008

Peugeot 3008

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Peugeot 3008
mai multe