Suzuki S-Cross facelift dezvaluit inainte de vreme. Uite cu ce vine nou SUV-ul japonez

Suzuki S-Cross facelift dezvaluit inainte de vreme. Uite cu ce vine nou SUV-ul japonez
  • Suzuki a dezvaluit versiunea facelift a S-Cross-ului intr-un cadru restrans in Ungaria
  • SUV-ul compact vine cu schimbari majore printre care o noua grila fata cromata
  • Modelul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Suzuki au tinut pana acum in mare secret facelift-ul S-Cross, dar acum acestia l-au aratat publicului intr-un cadru restrans in Ungaria.

Programat initial sa-si faca debutul oficial la Salonul Auto de la Paris, constructorul nipon a decis sa nu mai astept si a prezentat modelul care va fi disponibil pentru achizitionare din aceasta iarna.

Suzuki S-Cross facelift

Inca de la prima vedere, putem observa ca SUV-ul compact a trecut prin schimbari majore, si se prezinta acum cu un look complet nou. Partea frontala este dominata de o grila masiva cromata si de blocurile optice LED.

Daca partea din spate a ramas aproape la fel, interiorul si tehnologia au fost complet improspatate. La nivelul habitaclului, si-a facut aparitia display-ul multifunctional, o parte a comenzilor modelului Vitara, si un nou sistem de infotainment.

Suzuki S-Cross faceliftSuzuki S-Cross facelift

Tot de la fratele sau mai mic, S-Cross facelift, a imprumutat si propulsorul turbo, Boosterjet, de 1.4 litri, care dezvolta 140 de cai putere. In plus, constructorul japonez ar putea introduce deasemenea si motorul turbo de 1.0 litru, dar deocamdata nu se stie exact.

Suzuki S-Cross facelift

Producatorul japonez de automobile a declarat cu ceva timp in urma ca productia variantei S-Cross facelift a inceput deja in Europa, si dupa cum spuneam mai sus, va fi prezentat, de data aceasta oficial, la Salonul Auto de la Paris.

Suzuki S-Cross facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Suzuki S-Cross facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2016