Suzuki se bazeaza pe amatorii de off-road. Vrea ca vanzarile sa creasca cu 20% dupa lansarea noului Jimny

Suzuki se bazeaza pe amatorii de off-road. Vrea ca vanzarile sa creasca cu 20% dupa lansarea noului Jimny
  • Noua generatie Jimny va fi lansata la Tokyo
  • Design-ul va fi inspirat din modelele anterioare
  • Suzuki vrea ca vanzarile in Europa sa creasca cu 20%
Distribuie pe Facebook

Constructorul asiatic de automobile isi pune toate sperantele in cea de-a patra generatie a micutului off-roader Jimny, care urmeaza sa fie prezentata public cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.

Suzuki Jimny a luat nastere in aprilie 1970 si de-a lungul celor trei generatii a ajuns sa fie cunoscut in special pentru capabilitatile sale in off-road, dar si pentru faptul ca era o masina fiabila si nu in ultimul rand, accesibila.

2018 Suzuki Jimny

Brand-ul japonez este asteptat sa prezinte noua generatie cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo, iar prototipurile surprinse in teste ne da de inteles ca design-ul este inspirat din modelele anterioare. Mai exact, caroseria va avea aceeasi forma patratoasa, compacta iar interiorul nu va suferi schimbari majore.

2018 Suzuki Jimny

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Jimny ar putea beneficia de o unitate turbo de un litru, sau de un motor aspirat de 1.2 litri.

Oficialii Suzuki isi pun toata speranta in acest micut off-roader, si spera ca vanzarile din Europa sa creasca cu 20%, pana la 300.000 de unitati pe an, dupa lansarea acestuia. Asiaticii nu au incheiat in cea mai buna forma anul 2016, avand in vedere ca au comercializat 245.000 de masini pe Batranul Continent, si au inregistrat o cota de piata de 1,2%.

2018 Suzuki Jimny

"Vrem sa ajungem la vanzari de 300.000 de unitati si o cota de piata de 1,5%," au transmis japonezii de la Suzuki.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, publicul larg va face cunostinta cu noul Jimny la finalul acestei luni, urmand ca primele exemplare sa ajunga pe sosele de-abia peste 2 ani.

2018 Suzuki Jimny

2018 Suzuki Jimny

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2018 Suzuki Jimny
mai multe