Toata lumea este cu ochii pe el. Avem primele materiale video cu noul Audi A5 Coupe

Toata lumea este cu ochii pe el. Avem primele materiale video cu noul Audi A5 Coupe
  • Noul Audi A5 Coupe a debutat oficial in cursul acestei dimineti
  • Automobilul german ofera un design atragator si pana la 354 CP
  • Vanzarile vor demara chiar in toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Sapte ore si 40 de fotografii mai tarziu de la prima sa aparitie in public, noul Audi A5 Coupe revine in atentia noastra si ni se dezvaluie in primele materiale video oficiale.

Asa cum precizam si in cursul acestei dimineti, rivalul modelelor BMW Seria 4 si Mercedes C-Class iese in evidenta printr-un exterior modern si extrem de atragator, inspirat de cel al conceptului Prologue.

In ceea ce priveste departamentul interior, sportiva de clasa medie din Ingolstadt imprumuta o buna parte din elementele definitorii ale ultimului A4, inclusiv ecranul de 12.3 inch ascuns in spatele volanului.

Detaliile despre gama de motorizari sunt limitate pentru moment, oficialii germani preferand sa anunte doar ca gama de motorizari va oferi doua TFSI-uri, respectiv trei TDI-uri cu puteri cuprinse intre 190 si 354 CP.

Cu 354 de cai putere sub capota se va putea lauda versiunea S5 Coupe, care vine la pachet alaturi de un motor V6 de trei litri si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.7 secunde.

Referitor la unitatile TDI, comunicatul de presa dezvaluie un V6 de trei litri si 218 sau 286 de cai putere. Valorile referitoare la sprintul 0 - 100 km/h sau consumul mediu de carburant lipsesc cu desavarsire in cazul de fata.

Asadar, acestea fiind spuse, tinem sa mai reamintim doar un singur detaliu, iar apoi revenim la materialele video anterior mentionate: noul Audi A5 Coupe va fi disponibil la vanzare incepand cu toamna anului 2016.

Distribuie pe Facebook
mai multe