Toata lumea rade de grila noului Seria 4. Ce are de spus chiar cel care a desenat-o

Toata lumea rade de grila noului Seria 4. Ce are de spus chiar cel care a desenat-o
  • Au folosit modele precum 328 ca sursa de inspiratie
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile continua seria de clipuri video BMW Today cu un episod in care subiectul principal este grila frontala a noii generatii Seria 4.

BMW a lansat noul Seria 4 in urma cu cateva luni insa fanii producatorului din Munchen nu au fost la fel de incantanti de modelul coupe ca si mai marii companiei. Motivul? Grila frontala verticala.

Reprezentantii nemtilor sustineau ca au folosit ca sursa de inspiratie modele legendare precum 328 insa nici asta nu i-a convins pe fani.

In cel de-al 22-lea episod al seriei BMW Today, nemtii au ales sa vorbeasca din nou de...ai ghicit, grila frontala a Seriei 4. Numai ca de aceasta data, cel intervievat este nimeni altul decat Christopher Weil, Head of Exterior Design la BMW.

Cu alte cuvinte, persoana cea mai indreptatita sa iti vorbeasca despre design-ul exterior al acestui model.

"Noi la BMW, avem o mostenire mareata, sa zicem asa. Peste 100 de ani de proiectare si exista o multime de masini cu "rinichii" pozitionati pe verticala. Noi am luat aceasta tema si am reinterpratat-o. Dar am facut acest lucru cu un scop - credem ca aceasta este grila perfecta pentru acest tip de masina," sustine el.

Daca vrei sa auzi mai multe, da play clipului video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2020