Toate zvonurile s-au adeverit. Subaru lanseaza oficial "noul" WRX STI cu 310 cai putere si alte cateva imbunatatiri

Toate zvonurile s-au adeverit. Subaru lanseaza oficial "noul" WRX STI cu 310 cai putere si alte cateva imbunatatiri
  • Subaru a lansat oficial noul WRX STI model 2019
  • Puterea motorului a crescut la 310 cai
  • Subaru a lansat si o noua editie speciala
Distribuie pe Facebook

Subaru a lansat oficial sportiva WRX STI model 2019 iar zvonurile privind puterea dezvoltata de motorul turbo s-au adeverit. Unitatea dezvolta cu zece cai putere mai mult decat inainte, egaland astfel editia speciala WRX STI Type RA.

In urma cu ceva timp, publicatia The Truth About Cars vorbea despre modificarile pe care urmeaza sa le primeasca Subaru WRX STI model 2019. La acel moment, un oficial al brandului nipon infirma toate zvonurile si declara ca este "prea devreme pentru a face declaratii."

Acum insa, producatorul japonez de automobile a lansat oficial acest mult-asteptat WRX STI model 2019, confirmand astfel acele informatii. Asadar, unitatea de 2.5 litri turbo nu mai dezvolta 300 de cai putere ci 310 cai, egaland astfel editia speciala WRX STI Type RA, replicata in doar 500 de exemplare.

Inginerii au reusit sa stoarca mai multa putere datorita unei admisii mai mari, unui sistem de evacuare mai performant, au utilizat deasemenea pistoane forjate si nu in ultimul rand, au resoftat ECU-ul. In plus, pentru o acceleratie imbunatatita, treapta a treia a cutiei de viteze manuale a fost scurtata.

Subaru WRX STI model 2019

Exteriorul nu a suferit nicio modificare, insa la interior putem regasi acum un display de 6.5 inch pentru sistemul multimedia, compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay.

Deasemenea, odata cu WRX-ul STI model 2019, Subaru lanseaza o noua versiune speciala pentru sedanul de performanta. Botezata Series.Gray, aceasta poate fi comandata atat alaturi de modelul WRX (750 de exemplare), cat si de WRX STI (250 de exemplare).

Ambele vor propune o nuanta exterioara Cool Gray Khaki, oglinzi rabatabile si embleme in Crystal Black Silica, cu mentiunea ca WRX STI Series.Gray are in plus jante cu diametrul de 19 inch (fata de 18 inch), etriere de frana argintii cu logo-ul STI, scaune Recaro, pornire/oprire motor de la buton sau acces fara cheie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2018