Tocmai au facut anuntul pe care-l asteptau romanii. Cat costa noul Seat Ibiza cu motor diesel

Tocmai au facut anuntul pe care-l asteptau romanii. Cat costa noul Seat Ibiza cu motor diesel
  • Noul Seat Ibiza poate fi comandat si cu motorizare diesel
  • Unitatea TDI de 1.6 litri dezvolta 95 de cai putere
  • Supermini-ul este disponibil si cu propulsorul de 1.5 litri TSI
Distribuie pe Facebook

Noul Seat Ibiza este disponibil de-acum in Romania si cu motorizarea diesel de 1.6 litri. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma de catre brand-ul spaniol, care a publicat deasemenea si lista de preturi a acestei variante.

Romanii au facut pentru prima data cunostinta cu noua generatie Ibiza in urma cu sase luni, insa gustul lasat de compacta spaniola a fost destul de amar, avand in vedere ca la acel moment a fost disponibila doar cu motoare pe benzina.

Seat Ibiza

Trebuie sa recunoastem ca in Romania, diesel-ul este la putere. Acum, la sase luni de la acel moment, noua Ibiza mai incearca sa le intre inca o data pe sub piele romanilor, deoarece spaniolii au anuntat ca aceasta va putea fi achizionata si impreuna cu un agregat diesel.

Seat Ibiza

La noi in tara, aceasta versiune pleaca de la 16.712 euro si propune un agregat de 1.6 litri TDI, capabil de 95 de cai putere si 250 Nm cuplu la 1.500 de rotatii pe minut. Transmisia este una manuala cu cinci trepte, iar acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 11,3 secunde. In tot acest timp, viteza maxima este de 182 de km/h, iar consumul mixt declarat de producator ajunge la 3,8 litri/100 de kilometri.

Seat Ibiza

Pentru acesti bani, vei primi nivelul de echipare Style, care vine in standard cu aer conditionat cu reglare manuala, geamuri electrice fata, jante de otel de 15 inch, conectivitate USB si cateva sisteme de asistenta, inclusiv Front Assist si Hill Hold.

Seat Ibiza

Brand-ul din Martorell are o veste buna si pentru amatorii de motoare pe benzina, carora le ofera inca o varianta alternativa. Ibiza primeste propulsorul TSI de 1.5 litri, care dezvolta 150 de cai si 250 Nm cuplu, si vine alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte. In aceasta configuratie, noua Ibiza ajunge la 100 de km/h in 7.9 secunde si are un consum mediu de 4,9 litri/100 de km.

Seat Ibiza

Daca te gandesti la aceasta ultima versiune, atunci trebuie sa stii ca este disponibila numai in nivelul de echipare FR, si pleaca de la 17.374 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Seat Ibiza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2017