Tot ce trebuie sa stii despre noile Smart ForTwo si ForFour

Tot ce trebuie sa stii despre noile Smart ForTwo si ForFour
  • Noile Smart ForTwo si ForFour au debutat oficial in cursul serii de ieri
  • Cele doua automobile vor fi disponibile la vanzare din luna noiembrie
  • Paleta de motorizari se limiteaza initial la doua alegeri, ambele pe benzina
Distribuie pe Facebook

Deconspirate de o mana de fotografii oficiale scapate pe internet in cursul zilei de ieri, noile ForTwo si ForFour ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea lor, atat pe plan tehnic, cat si estetic.

Incepand cu toamna acestui an, cu luna noiembrie mai precis, fanii automobilelor de oras vor avea si mai multe motive de bucurie. Dupa o cariera, respectiv absenta de aproximativ opt ani, modelele Smart ForTwo si ForFour revin la vanzare intr-o generatie nou-nouta, care promite sa imbine cu succes design-ul si practicabilitatea.

Inca de la bun inceput, cele doua modele ale producatorului german vor iesi in evidenta printr-o serie de elemente exterioare unice, cele doua culori de la nivelul caroseriei, respectiv detaliile inspirate de concept car-urile FourJoy, respectiv ForVision atragand numaidecat privirea tuturor celor din jur. Cat despre aspectul interior, tehnologiile prezente aici ar trebui sa ocupe cu succes rolul de atractie principala.

Smart ForTwo si ForFour - Galerie FotoSmart ForTwo si ForFour - Galerie Foto

Smart ForTwo si ForFour - Galerie Foto

Nu de alta, dar pe langa formele indraznete si combinatiile interesante de culori, viitorii clienti ai noilor Smart ForTwo si ForFour vor mai descoperi la nivelul cockpitului si ceasuri de bord digitale, ecran tactil pentru sistemul de infotainment si cel de navigatie, scaune incalzite sau instalatie audio marca JBL. Oare am adus in discutie si sistemele de siguranta preluate de la modelele Mercedes, precum Forward Collision Warning sau Lane Keeping Assist?

Cat despre gama de motorizari, cele doua modele ale producatorului german vor fi disponibile la vanzare atat in compania unei unitati aspirate de un litru, 71 cai putere si 91 Newton-Metri, cat si impreuna la pachet cu un motor turbo de 0.9 litri, 90 cai putere si 135 Newton-Metri. Ulterior, oferta se va imbogati si cu un al treilea propulsor, tot pe benzina, dar cu numai 60 cai putere sub capota.

In ceea ce priveste dimensiunile, noul Smart ForTwo masoara 2.690 milimetri in lungime si 1.873 milimetri in ampatament, in timp ce capacitatea portbagajului se ridica la 260 litri. Modelul ForFour vine cu 3.490 milimetri in dreptul lungimii, respectiv 2.494 milimetri in dreptul ampatamentului, pe cand portbagajul poate inghiti un total de pana la 730 de litri.

Smart ForTwo si ForFour - Galerie Foto

Smart ForTwo si ForFour - Galerie FotoSmart ForTwo si ForFour - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (92) Poze Smart ForTwo si ForFour - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2014