Tot mai multi clienti aleg SUV-urile Skoda. Cehii lanseaza un pachet de imbunatatiri pentru Kodiaq si Karoq

  • Tehnologii noi
  • Cateva modificari estetice
  • Motorizare diesel pentru Karoq
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Mlada Boleslav anunta mai multe imbunatatiri pentru SUV-urile Kodiaq si Karoq. Pe langa modificarile estetice, in ton cu noul limbaj de design Skoda, avem si o motorizare noua pentru Karoq.

Skoda a decis sa intre pentru prima data in segmentul SUV-urilor in urma cu trei ani atunci cand a lansat modelul Kodiaq.

Acesta a fost primit excelent de public iar recunoasterile nu au contenit sa apara: Cea mai buna masina de familie din lume in 2016, Masina Anului 2017 in Cehia, Polonia si Bulgaria dar si SUV-ul Anului in China si Franta sunt numai cateva dintre premiile primite de modelul din Mlada Boleslav.

Imbuntatiri Skoda Kodiaq si Karoq

Un an mai tarziu, Skoda a lansat un al doilea SUV, mai mic decat Kodiaq, pe care l-a botezat Karoq. Cum parcursul celor doua modele este foarte bun, reprezentantii companiei au decis acum sa opereze o serie de modificari care sa le asigure celor doua succesul si pe mai departe.

Imbuntatiri Skoda Kodiaq si Karoq

In primul rand vorbim despre cele estetice si anume numele marcii este acum inscriptionat pe spate in locul logo-ului iar un nou set de jante, cu diametrul de 20 de inch, si-a facut loc in oferta lui Kodiaq. Acesta poate fi comandat numai in cazul nivelurilor de echipare Sportline, RS si Laurent&Klement.

Imbuntatiri Skoda Kodiaq si Karoq

Mai apoi, sistemul Blind Spot Detect a fost inlocuit cu noul Side Assist, o tehnologie optionala care functioneaza pana la o distanta de 70 de metri. Aceasta integreaza acum si sistemul Rear Traffic Alert. Totodata, luminile care avertizeaza soferul cu privire la masinile aflate in unghiul mort au fost repozitionate pe carcasele oglinzilor laterale.

Imbuntatiri Skoda Kodiaq si Karoq

Clientii care isi comanda un Kodiaq sau un Karoq cu tractiune fata, vor putea de acum incolo sa bifeze pe lista de dotari optionale si amortizoarele adaptive. Pana acum, acestea puteau fi montate numai pe variantele cu tractiune integrala.

Imbuntatiri Skoda Kodiaq si Karoq

Nu in ultimul rand, Skoda Karoq poate fi echipata si cu un propulsor diesel de 2.0 litri si 190 de cai putere, disponbila exclusiv cu tractiune integrala si cutie automata cu sapte trepte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Imbuntatiri Skoda Kodiaq si Karoq
mai multe