Tot peste farurile duble de Mercedes vei da si daca iti comanzi o Skoda Octavia Scout

Tot peste farurile duble de Mercedes vei da si daca iti comanzi o Skoda Octavia Scout
  • Skoda prezinta oficial noua Octavia Scout
  • Modelul ceh iese in evidenta in special prin farurile sale duble
  • Gama de motorizari promite pana la 184 CP
Distribuie pe Facebook

Acum e totul clar: daca voiai sa scapi de farurile duble ce echipeaza noua Skoda Octavia Facelift, ei bine... nu ai nicio alta solutie decat sa optezi pentru un exemplar mai vechi.

Nu de alta, dar respectivul detaliu insoteste automobilul ceh de clasa compacta atat in versiunea lui standard, cat si in varianta de inalta performanta comercializata sub indicativul RS.

Desigur, de la acest drum nu s-a abatut nici macar modelul Skoda Octavia Scout, anuntat cu doar cateva momente in urma prin intermediul unui comunicat de presa, respectiv mai multor fotografii oficiale.

Ambele (tipuri de materiale) anunta inclusiv cateva modificari la nivelul grilei, respectiv spoilerului fata, de o redesenare subtila avand parte chiar si partea posterioara a masinii.

In ceea ce priveste departamentul interior, aparitia unui ecran tactil cu o diagoanala generoasa de 9.2 inch reprezinta principala atractie in cazul proaspat lansatului automobil ceh de clasa compacta.

Tot despre noua Skoda Octavia Scout mai putem spune si ca isi va intampina clientii alaturi de trei optiuni turbo in patru cilindri, dintre care doua dieseluri si un singur benzinar.

Vorbim, mai exact, despre un 2.0 TDI cu 150 sau 184 de cai putere sub capota, insotit de un 1.8 TSI capabil sa puna la dispozitia celui aflat in spatele volanului undeva in jurul a 180 de cai putere.

Livrarea valorilor maxime catre asfalt se face fie printr-o cutie manuala, fie cu ajutorul uneia DSG, fisa tehnica incheindu-se cu sistemul de tractiune integrala oferit in standard.

Pentru final, producatorul ceh de automobile a pregatit o serie de informatii cu privire la disponibilitatea proaspat lansatului sau model, informatii care anunta ca startul vanzarilor la inceputul lui 2017.

Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2016