Toti s-au inghesuit sa vada noul POLESTAR 2. Concurentul lui MODEL 3 promite 500 km autonomie

  • Design inspirat de conceptele Volvo 40.1 si 40.2
  • Autonomie de aproximativ 500 de kilometri
  • Va costa cel putin 39.900 de euro in Germania
Distribuie pe Facebook

Polestar 2, modelul 100% electric care urmeaza sa concureze cu Tesla Model 3, a fost prezentat in premiera in cadrul Salonului Auto de la Geneva care si-a deschis ieri portile pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Daca in urma cu cativa ani, niciun constructor de automobile din Europa sau Asia nu putea sa se bata cu americanii de la Tesla, in prezent compania fondata de excentricul Elon Musk are tot mai multi rivali.

Polestar 2 la Geneva

Fie ca vorbim de producatori consacrati, sau de brand-uri de sine statatoare desprinse din constructori consacrati, toti vor sa aiba in gama un model care sa se bata fie cu Tesla Model S, fie cu Model X sau mai nou cu Tesla Model 3.

Polestar 2 la Geneva

Cel mai nou competitor al acestuia din urma este nimeni altul decat Polestar 2, un vehicul 100% electric care tocmai a fost lansat "in carne si oase" in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Primele imagini cu acesta au aparut pe internet cu cateva zile in urma, atunci cand ti-am spus ca vine cu un design familiar, inspirat de conceptele Volvo 40.1 si 40.2.

Polestar 2 la Geneva

Noul Polestar 2 este construit pe arhitectura CMA a brand-ului din Goteborg si este propulsat de doua motoare electrice care dezvolta 408 cai putere si 660 Nm cuplu. Bateria cu capacitatea de 78 kWh ii permite masinii sa aiba o autonomie maxima de aproximativ 500 de kilometri.

Polestar 2 la Geneva

Vehiculul cu zero emisii va fi construit in China si pentru inceput va fi disponibil numai pe anumite piete, printre care SUA, Germania, Norvegia, Suedia sau Marea Britanie. Spre exemplu, in Germania acesta va costa cel putin 39.900 de euro iar varful de gama ar urma sa plece de la 59.900 de euro.

Polestar 2 la Geneva

Polestar 2 la Geneva

Polestar 2 la Geneva

Polestar 2 la Geneva

Polestar 2 la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Polestar 2 la Geneva
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2019