Totul despre noul Audi TT. PLUS primele fotografii reale!

Totul despre noul Audi TT. PLUS primele fotografii reale!
  • Noul Audi TT a fost dezvaluit la inceputul acestei luni, la Geneva
  • Modelul va fi disponibil la lansare in compania a trei motorizari
  • Versiunea de top are nevoie de 4.7 secunde pentru intervalul 0-100 km/h
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in urma cu aproximativ 15 ani si ajuns intre timp la generatia cu numarul trei, modelul Audi TT reprezinta alegerea ideala pentru cei care iubesc stilul si performanta. Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant. Arunca o privire asupra imaginilor de mai jos si te vei convinge si singur de cele spuse de noi.

Audi TT - Noi PozeDezvaluit in premiera mondiala la inceputul acestei luni, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Audi TT se remarca la exterior printr-o usoara evolutie estetica, cea de-a treia generatie a popularului automobil sport din Ingolstadt bucurandu-se de numeroase detalii inspirate atat de la concept car-ul Allroad Shooting Brake, cat si de la primul supercar din istoria germanilor, si anume modelul R8.

Audi TT - Noi PozeIntr-o alta ordine de idei, lista cu atractii principale include, insa nu se limiteaza la grilele frontale supradimensionate, capota motorului accesorizata cu linii promeninente trasate in V, blocurile optice angulare, aripile laterale sau spoilerul spate cu difuzor inclus, plus eleronul integrat in design-ul capotei portbagajului.

Audi TT - Noi PozeContrar modificarilor subtile operate la nivelul exteriorului, aspectul interior al noului Audi TT impresioneaza printr-o adevarata revolutie stilistica si tehnologica, ce aduce in prim plan un display de 12.3 inci complet configurabil, care impresioneaza atat prin rezolutia sa de 1.440 x 540 pixeli, cat si prin procesorul sau grafic din gama Nvidia Tegra 3.

Audi TT - Noi PozeIn ceea ce priveste aspectul tehnic, tinem sa precizam - in primul si in primul rand - ca cea de-a treia generatie a popularului automobil sport din Ingolstadt se poate lauda cu o greutate redusa, folosirea platformei modulare MQB aducand un minus de aproximativ 50 de kilograme comparativ cu modelul anterior. Asta in timp ce motorizarile au primit un plus de putere.

Audi TT - Noi PozeSi daca tot veni vorba de motorizari, reamintim ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie, cel putin pentru moment, trei propulsoare supraalimentate cu patru cilindri si capacitate de doi litri, dintre care doua pe benzina si unul pe motorina. In functie de unitatea aleasa, livrarea valorilor maxime se face fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti.

Audi TT - Noi PozeNu ti se par suficiente cele 5.3 secunde pana la 100 km/h oferite de cei 230 cai putere ai noului Audi TT 2.0 TFSI quattro S tronic, iar eficienta cu care se poate mandri modelul 2.0 TDI, si anume 4.2 litri la 100 de kilometri, nu te intereseaza in mod direct? Nici o problema, scoatem imediat si artileria grea!

Audi TT - Noi PozeAltfel spus, cea de-a treia generatie a popularului automobil sport din Ingolstadt este disponibila si intr-o (prima) versiune de inalta performanta TTS, ce ascunde sub capota un 2.0 turbo de 310 cai putere si 380 Newton-Metri. Adaugam in meniu si o cutie de viteze cu dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune integrala, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.7 secunde!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Audi TT - Noi Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2014