Toyota a lansat masina asteptata de toata lumea. Noua Supra, disponibila acum si intr-o versiune cu transmisie manuala. Cum arata in realitate

Toyota a lansat masina asteptata de toata lumea. Noua Supra, disponibila acum si intr-o versiune cu transmisie manuala. Cum arata in realitate
  • Toyota a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Noua Supra, disponibila acum si intr-o versiune cu transmisie manuala
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat o mare necunoscuta, insa mult anticipata aroma in trei pedale a japonezei cu origini germane va fi disponibila, la vanzare, exclusiv in compania unui benzinar cu sase cilindri in linie.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca de la inceputul lui 2019, cea de-a cincea generatie a legendarei masini comercializate de compania Toyota sub denumirea de Supra isi intampina clientii, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de conducerea celebrului producator nipon la dispozitia cumparatorilor sai nu se regaseste insa - cel putin la momentul de fata, si o varianta acompaniata de o transmisie manuala.

Toyota Supra cu transmisie manuala

Toyota Supra cu transmisie manuala

Toyota Supra cu transmisie manuala

Respectiva situatia se va schimba, ce-i drept, in urmatoarea perioada de timp, cand controversata japoneza cu radacini bavareze va debarca in showroom-urile de pe Batranul Continent si intr-o savoare cu trei pedale - insotita exclusiv de un motor in sase cilindri, pe benzina.

Introducerea unei transmisii manuale cu sase rapoarte nu reprezinta, aparent, singura noutate pregatita de compania Toyota pentru cea de-a cincea generatie a legendarei masini comercializate sub denumirea de Supra - conducerea celebrului producator nipon anuntand si lansarea unei echipari Lightweight. Fara unele dotari si echipamente premium - dupa cum se intampla cu reglarea electrica a scaunelor, de exemplu, astfel rezultand un minus de 38.3 kilograme.

Aceeasi japoneza cu origini germane a mai primit si o serie de modificari la nivel de suspensie, directie, controlul tractiunii, dar si consolei centrale - viitorii cumparatori si clienti urmand a se bucura si de trei nuante proaspete la exterior si o tapiterie din piele bej la interior.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Toyota Supra cu transmisie manuala
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2022