Toyota aduce-n Europa noua Supra cu motor in patru cilindri

Toyota aduce-n Europa noua Supra cu motor in patru cilindri
  • Toyota aduce-n Europa noua Supra cu motor in patru cilindri
  • Unitatea single-turbo scoate 258 de cai dintr-o capacitate de doi litri
  • Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 5.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Insotita de o turbina twin-scroll, unitatea de doi litri dezvolta undeva in jurul a 258 de cai putere si 400 de Newton-Metri.

La mai putin de o saptamana de la debutul versiunii de performanta GR Yaris, Toyota are un nou anunt (extrem de) interesant de facut: lanseaza si pe piata auto din Europa prima Supra echipata cu o motorizare in patru cilindri.

Cu o capacitate de doi litri si un sistem de supraalimentare care include o turbina twin-scroll, propulsorul in cauza dezvolta o putere de 258 de cai.

De cealalta parte, cuplul maxim se ridica la 400 Nm, livrarea valorilor respective facandu-se si de-aceasta data exclusiv catre puntea spate, o cutie automata cu opt rapoarte fiind singura optiune disponibila la nivel de transmisie.

Puse cap la cap, elementele anterior mentionate ii permit primei Toyota Supra cu motor in patru cilindri sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora...

... intr-un timp de doar 5.2 secunde, fisa tehnica a variantei cu pricina continuand cu o viteza de top limitata electronic la 250 km/h, la care se adauga - daca mai conteaza - emisii de CO2 cuprinse intre 156 si 172 grame per kilometru.

Referitor la dotarea standard oferita, chiar si cea mai ieftina echipare se va putea lauda cu tapiterie din alcantara sau display central de 8.8 inch.

Optional, prima Toyota Supra cu o unitate in patru cilindri sub capota dispune, printre altele, de afisaj pe parbriz, incarcare wireless a telefonului mobil, plus jante din aliaj pe 19 inch si instalatie audio cu 12 difuzoare de la JBL.

Vanzarile modelului de doi litri si 258 de cai putere pe piata din Europa sunt programate sa ia startul in aceasta primavara, in luna martie.

Toyota Supra 2.0 turbo

Toyota Supra 2.0 turbo

Toyota Supra 2.0 turbo

Toyota Supra 2.0 turbo

Toyota Supra 2.0 turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Toyota Supra 2.0 turbo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2020