Toyota crede ca noul Yaris arata mai bine decat VW Polo si publica o GALERIE FOTO sa te convinga si pe tine

  • Dezvoltata pe o arhitectura nou-nouta
  • Sistem de propulsie hibrid, mai puternic si mai eficient
  • Mai generos cu pasagerii din interior
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a publicat o galerie foto cuprinzatoare cu noua generatie Yaris. Debutul pe piata europeana este programat pentru primavara acestui an.

Noua generatie Toyota Yaris a fost lansata oficial la finalul anului trecut iar in viitorul apropiat urmeaza sa debuteze pe piata din Europa. Pentru a mai indulci asteptarea fanilor, producatorul nipon de automobile a publicat o galerie foto unde poti studia rivalul Volkswagen-ului Polo din toate unghiurile.

2020 Toyota Yaris

Modelul sub-compact este primul din gama Toyota care sa fie dezvoltat pe platforma nou-nouta TNGA-B. Este mai lata, mai scurta si mai putin inalta decat vechiul model insa a castigat 50 de milimetri in dreptul ampatamentului, ceea ce inseamna ca pasagerii au mai mult spatiu in habitaclu. Tot pentru un plus de spatiu, inginerii au pozitionat scaunele mai in spate cu 60 de milimetri, ceea ce inseamna ca spatiul pentru cap a ramas neschimbat.

2020 Toyota Yaris

Printre noutatile de la interior mai regasim volanul de dimensiuni mici, head-up display-ul cu diagonala de 10 inch, ecranul central TFT al sistemului de infotainment, un sistem de incarcare wireless pentru telefonul mobil, volanul incalzit sau iluminarea ambientala. Ultimele trei sunt incluse pe lista cu dotari optionale.

2020 Toyota Yaris

Design-ul exterior se caracterizeaza prin linii puternice, aripi fata/spate robuste, o grila frontala supradimensionata, faruri cu LED, stopuri sculptate iar luminile de zi alterneaza cu semnalizarile pentru schimbarea directiei de mers.

2020 Toyota Yaris

Gama de motorizari difera in functie de tara. In majoritatea Europei, noua Toyota Yaris va putea fi comandata numai alaturi de sistemul de propulsie hibrid, compus dintr-o unitate pe benzina de 1.5 litri, doua motoare electrice si o transmisie CVT. Japonezii nu au oferit prea multe detalii suplimentare despre aceasta, dar au precizat totusi ca este cu 15% mai puternic decat inainte. Asta inseamna undeva la 115 cai putere.

Anumite piete vor primi si agregatele pe benzina, de 1.0 sau de 1.5 litri.

2020 Toyota Yaris

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noua generatie Yaris debuteaza pe piata europeana in primavara acestui an si urmeaza sa fie asamblata la uzina Toyota din Franta.

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

2020 Toyota Yaris

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (101) Poze 2020 Toyota Yaris
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2020