Toyota le ia fata nemtilor. Japonezii lanseaza pe piata o berlina cu motor aspirat de 313 CP si cutie manuala

Toyota le ia fata nemtilor. Japonezii lanseaza pe piata o berlina cu motor aspirat de 313 CP si cutie manuala
  • Toyota anunta primele imagini si detalii ale versiunii Mark X GRMN
  • Berlina japoneza ofera un motor aspirat de 313 si o cutie manuala
  • Fisa tehnica a masinii este completata de un sistem de tractiune spate
Distribuie pe Facebook

Din echiparea standard a versiunii Mark X GRMN nu lipseste insa nici tractiunea spate. Totodata, un plafon din fibra de carbon este oferit optional.

Cea mai interesanta masina a inceputului de an nu vine cu siguranta de la Audi, BMW sau Mercedes, Toyota reusind sa eclipseze competitia germana cu o berlina de 313 CP. Intra in scena noua versiune Mark X GRMN, care ascunde sub capota o unitate...

... aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri. Acesta este insa doar inceputul, fisa tehnica anuntand si alte elemente clasice, specifice vremurilor de altadata, precum o cutie manuala cu sase trepte de viteza si un sistem de tractiune spate.

In mod optional, clientii pot bifa si un platfon realizat din fibra de carbon, care ajuta la coborarea centrului de greutate. Totodata, detaliul cu pricina completeaza perfect doza de sportivitate oferita de spoilerele agresiv stilizate si jantele forjate pe 19".

O berlina pe placul puristilor, noua Toyota Mark X GRMN pluseaza cu o suspensie sport si discuri de franare de dimensiuni generoase. Un volan cu design in trei spite si scaunele cu suport lateral marit se numara printre principalele atractii ale cabinei.

Singura veste proasta cu privire la masina din aceasta poveste are legatura cu... disponibilitatea limitata, evident. Productia de serie se va opri la 350 de unitati care, cel mai probabil, nu vor vedea niciodata drumurile (uneori) pline de gropi ale Europei.

Daca mai conteaza, preturile pe piata din Japonia pornesc de la 5.13 milioane de yeni, echivalentul sumei de 41.100 de euro la cursul de schimb al zilei de astazi, 11 ianuarie.

Toyota Mark X GRMN

Toyota Mark X GRMN

Toyota Mark X GRMN

Toyota Mark X GRMN

Toyota Mark X GRMN

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota Mark X GRMN
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2019