Toyota si-a pus fanii pe jar cu o postare in care apare noua SUPRA. Ce se intampla cu sportiva

Toyota si-a pus fanii pe jar cu o postare in care apare noua SUPRA. Ce se intampla cu sportiva
  • Toyota aduce noua Supra la Goodwood
  • Sportiva va fi disponibila in doua versiuni
  • Nimeni nu stie cand va fi lansata oficial
Distribuie pe Facebook

Divizia Toyota din Europa a postat o imagine teaser cu noua Supra pe contul sau oficial de Twitter. In descriere, niponii au anuntat ca vor aduce (speram in versiune de serie) mult-asteptatul model la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Festivalul Vitezei de la Goodwood, organizat pe proprietatea din Anglia a lordului March in fiecare an, este unul dintre cele mai importante si cunoscute evenimente auto de peste an. Aici au ales niponii de la Toyota sa aduca noua Supra, cel putin asta reiese dintr-o postare publicata pe Twitter de divizia din Europa.

Fotografia care infatiseaza un prototip, acoperit de camuflaj, este insotita de hashtag-ul si de descrierea "#ToyotaSupra is back. A90. At Goodwood Festival of Speed 2018". Asa cum era de asteptat, postarea a facut valuri imediat printre internauti si mai ales printre fanii mult-asteptatei sportive.

Imagine Toyota Supra

Celebrul Festival debuteaza pe 12 iulie si va fi interesant de vazut cu ce anume se va prezenta mai exact Toyota aici. Va fi un prototip inca in lucru, acoperit de camuflaj, sau va fi un model de productie? In lipsa unei confirmari din partea niponilor, nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam.

Trecand peste partea estetica, despre care ne cam putem o idee multumita conceptului de curse prezentat in urma cu ceva timp, noua Supra va fi disponibila in doua versiuni. Prima ar urma sa ascunda sub capota un motor turbo de 3.0 litri, furnizat de BMW, care sa dezvolte circa 335 de cai putere si 500 Nm cuplu, iar cea de-a doua ar putea fi dezvoltat impreuna cu divizia sport Gazoo Racing.

Stim deja ca modelul nipon a fost dezvoltat in paralel cu noul BMW Z4 si va fi si asamblat alaturi de acesta la uzina Magna Steyr din Austria. Asadar nu este nicio surpriza ca cele doua impart mai multe componente sau echipamente, cum ar fi sistemul de infotainment iDrive (ajustat desigur pentru Supra).

Printre dotarile standard vom regasi deasemenea un head-up display, instrumentar de bord digital, navigatie si mai multe sisteme de asistenta si de siguranta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2018