Toyota Supra va avea un urmas

Toyota Supra va avea un urmas
Modelul Toyota Supra, a carui productie a incetat in urma cu exact zece ani, urmeaza sa fie resuscitat. Vestile bune sunt aduse chiar de Tetsuya Tada, inginerul-sef responsabil de dezvoltarea modelului GT86.
Distribuie pe Facebook
Tada spune ca a avut o intrevedere cu presedintele Toyota in care i s-a solicitat de urgenta sa puna la punct un urmas al modelului Supra. Deocamdata nu se stie cand anume masina va intra in productie si, mult mai important, data oficiala a lansarii. Presa internationala scrie ca sunt sanse mari ca noua generatie Supra sa beneficieze de un motor electric. Pe langa succesorul lui Supra, Toyota mai are in plan lansarea unui alt model sport.
In ultima luna, imaginea Toyota s-a sifonat destul de tare din cauza celor doua actiuni de recall de proportie. La inceputul lui octombrie, niponii au rechemat in service 7,4 milioane de masini. Au fost descoperite probleme la actionarea electrica a geamurilor. Recent, Toyota a dat startul unui nou recall, care vizeaza 2,77 de milioane de masini cu probleme la pompa de apa si coloana de directie.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2012