Traieste viata in roz la bordul acestui Rolls-Royce cu doua usi, patru locuri si 632 CP

  • Dealer-ul Rolls-Royce din Abu Dhabi are in stoc un Wraith mai putin obisnuit
  • Este vorba, mai precis, despre un automobil finisat in nuante de alb si roz
  • Sub capota se ascunde o motorizare V12 twin-turbo, de 6.6 litri si 632 CP
Distribuie pe Facebook

Finisat in nuante de alb si roz, acest neobisnuit Rolls-Royce Wraith da un nou inteles expresiei "la vie en rose".

Unul dintre cele mai scumpe automobile ale planetei, noul Rolls-Royce Wraith poate fi comandat... absolut in orice configuratie isi doreste clientul. Inclusiv intr-o combinatie de alb si roz, daca asa simte acesta.

De altfel, oricat de greu ar parea de crezut, un asemenea exemplar exista cu adevarat. Si, pe deasupra, a fost fotografiat in detaliu pe podeaua showroom-ului construit de compania britanica in Abu Dhabi.

Asa cum reiese si din imaginile caputare la fata locului, respectivul Rolls-Royce Wraith propune o combinatie de alb si roz la nivel de exterior. Plus o serie de accente cromate si un set de jante in cinci spite duble.

Revenind la configuratia inedita a caroseriei in doua portiere, ei bine... o configuratie similara ne intampina si la interior. Interior care nu duce lipsa nici a celebrului plafon instelat, o marca inregistrata a britanicilor.

Sub capota, acest neobisnuit Rolls-Royce Wraith nu difera cu nimic in comparatie cu celelalte exemplare care circula pe strazile planetei. Intr-o alta ordine de idei, propulsia este asigurata tot de o unitate V12.

Este vorba, mai precis, despre o unitate V12 cu doua turbine si capacitatea de 6.6 litri, care produce o putere maxima de 632 CP. Drept urmare, modelul britanic accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 4.6 secunde.

Rolls-Royce Wraith alb-roz

Rolls-Royce Wraith alb-roz

Rolls-Royce Wraith alb-roz

Rolls-Royce Wraith alb-roz

Rolls-Royce Wraith alb-roz

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Rolls-Royce Wraith alb-roz
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2017