Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda

Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda
Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda.
Distribuie pe Facebook

Volkswagen Jetta

Oferit - in SUA, in schimbul a 21.435 de dolari, actualul Volkswagen Jetta se bucura de serviciile unei motorizari 1.5 TSI de 158 CP, acompaniata, in standard, de o cutie manuala in sase trepte ori, optional, o transmisie automata in opt rapoarte.

Acelasi sedan se mai poate lauda si cu patru variante diferite de echipare - inclusiv versiunea entry-level fiind insotita de dotari precum urmatoarele: blocuri optice cu tehnologie LED, aer conditionat, instrumente de bord digitale, ACC.

Skoda Kodiaq GT

Disponibila, pe piata din China, la preturi incepand de la echivalentul unei sume de doar 26.733 de euro, versiunea cu alura de Fastback a celebrului SUV comercializat de Skoda sub denumirea de Kodiaq pune la dispozitia potentialilor sai cumparatori un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.968 de centimetri cubi - pe benzina.

Oferita in doua variante diferite de putere - cu numai 186 ori 220 de cai sub capota, respectiva creatie ar trebui sa sprinteze, prin urmare, de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 8.8 sau 7.5 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand, in ambele cazuri, cu o viteza de top de 200 de kilometri pe ora.

Reteta caracteristica aceleiasi masini pe nume Skoda Kodiaq GT cuprinde inclusiv o cutie automata in sapte trepte - cu dublu ambreiaj, un sistem avansat de tractiune integrala, faruri Full-LED, jante cu diametrul de 20 de inch, ceasuri de bord digitale, scaune multifunctionale, cu tetiere incorporate, instalatie de climatizare cu reglare pe doua zone.

Hyundai Sonata

Oferit - in SUA, in schimbul a 27.500 de dolari, actualul Hyundai Sonata beneficiaza de o unitate de 2.5 litri, pe benzina, de 191 CP in varianta aspirata natural si cu 290 de cai putere in versiunea turbo, cu lista cu optiuni a sedanului anterior mentionat gazduind inclusiv un sistem de propulsie hybrid cu 192 CP.

Acelasi model se mai poate lauda - totodata, si cu blocuri optice cu tenhologie LED, cu precizarea ca din meniu nu lipsesc, de asemenea, nici jantele cu diametrul de 19 inch, instrumentele de bord digitale, scaunele multifunctionale ori instalatia audio de la Bose.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2024