Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda

Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda
Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda.
Distribuie pe Facebook

Kia K5

Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda

Disponibila la preturi incepand de la doar 26.990 de dolari, cea mai recenta iteratie a modelului Kia K5 ia forma unui berline cu alura de fastback si, totodata, lungimea de 4.904 milimetri. Sub capota, cumparatorii au la dispozitie un singur motor, unica optiune oferita constand intr-o motorizare cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.497 de centimetri cubi, pe benzina.

In configuratia de baza, fara turbina in echipare, aceasta dezvolta undeva in jurul a 191 de cai putere, valoare livrata rotilor fata prin intermediul unei cutii automate in opt rapoarte, cu convertizor de cuplu, pe cand varianta de top se lauda cu un total de 290 de cai putere, livrat ambelor punti, din nou, prin intermediul unei transmisii cu opt trepte, in doua pedale. Dotata cu dublu ambreiaj.

Cea mai recenta iteratie a gamei Kia K5 se mai bucura, fie in standard, fie optional, si de blocuri optice cu tehnologie LED, de jante cu diametrul de pana la 19 inch, din aliaj usor, de camera pentru mersul cu spatele. Din meniu nu lipsesc, printre altele, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, scaunele ventilate, tapiteria din piele, display-ul tactil cu diagonala de 12.3 inch.

Volkswagen Tayron X

Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda

Oferita, pe piata din China, in schimbul unei sume minime de aproape 29.815 euro, cea dintai generatie a produsului Volkswagen Tayron X masoara 4.622 de milimetri in lungime si aduce, in lumina reflectoarelor, o linie atent arcuita a plafonului, care este caracteristica SUV-urilor Coupe.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu blocuri optice cu LED si jante cu diametrul de pana la 20 de inch, sculptate din aliaj, pe cand interiorul cuprinde inclusiv scaune ventilate, instrumente de bord digitale, tapiterie realizata din piele, display tactil cu diagonala de 12 inch.

Sub capota, in compartimentul motor, cea dintai generatie a modelului Volkswagen Tayron X ascunde o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.984 de centimetri cubi, pe benzina, disponibila in compania unei herghelii cu 186 sau, mai mult ori mai putin surprinzator, 220 de cai putere.

Hyundai Elantra N

Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda

Comercializata la preturi incepand de la o suma de numai 33.700 de dolari, cea mai recenta iteratie a modelului Hyundai Elantra N promite a fi optiunea ideala pentru cumparatorii dornici de o berlina cu performante de top si nota de plata accesibila. Acompaniata de un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.998 de centimetri cubi, pe benzina, aceasta ar trebui sa rezolve problema sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in circa 4.8 secunde.

In consecinta, din pachet nu lipsesc nici discurile de franare supradimensionate, cu diametrul de pana la 13.6 inch, seria elementelor si detaliilor demne de mentionat plusand, daca mai trebuia cumva precizat, cu diferentialul controlat electronic. Din punct de vedere stilistic, spoilerele fata si spate redesenate pentru o doza extra de agresivitate deschid, alaturi de aripile laterale proeminente, combinate cu jante de 19 inch, din aliaj forjat, lista atractiilor principale.

Cea mai recenta iteratie a sportivei Hyundai Elantra N mai ofera, in standard, atat o transmisie manuala insotita de sase rapoarte, cat si suspensie sport. Din punct de vedere tehnologic, nota de plata de 33.700 de dolari se traduce prin blocuri optice cu tehnologie LED, instrumente de bord digitale si configurabile, scaune incalzite, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Bose, un sistem de navigatie cu display tactil cu diagonala de 10.25 inch, monitorizare unghi mort.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2024