Tuning de fabrica: Noul Volkswagen CC primeste tratamentul R-Line

Tuning de fabrica: Noul Volkswagen CC primeste tratamentul R-Line
Cei care-si doresc un plus de sportivitate de la ultima generatie a modelului Volkswagen CC sunt invitati sa apeleze la serviciile pachetului R-Line. Rezultatul este garantat.
Distribuie pe Facebook

Urmand a-si face aparitia in cadrul showroom-urilor de pe teritoriul Statelor Unite inainte de sfarsitul acestui an, noua versiune a celebrului coupe in patru usi german va fi disponibila exclusiv in compania unui propulsor turbo de doi litri si aproximativ 200 cai putere - unitate ce poate fi echipata atat cu o transmisie manuala in sase rapoarte, cat si cu o cutie automata cu dublu-ambreiaj si acelasi numar de trepte.

In ceea ce priveste partea estetica, cele mai importante modificari se regasesc la nivelul kitului aerodinamic, ce vine-acum cu spoilere fata / spate mai agresive, respectiv grila frontala si praguri laterale usor revizuite. De asemenea, de pe lista cu imbunatatiri nu lipsesc nici stopurile cu tenta fumurie sau jantele cu design unic pe 18 inci, meniul R-Line fiind completat de interiorul accesorizat cu volan sport, praguri din otel inoxidabil si padele pentru cutia DSG.

Referitor la capitolul echipamente oferite in standard, viitorii cumparatori vor fi serviti cu faruri bi-xenon adaptive, lumini de zi cu tehnologia LED, stopuri cu tehnologia LED, sistem automat de climatizare, scaune fata incalzite si reglabile electric, plus sistem audio premium, ce include monitor touchscreen, opt difuzoare, HD Radio, CD-Changer cu spatiu pentru sase CD-uri, conectivitate iPod si tehnologie Bluetooth.

Noul Volkswagen CC R-Line va fi dezvaluit in premiera mondiala peste numai cateva zile, in cadrul Salonului Auto de la Leipzig. Preturile vor fi anuntate ulterior.

Tuning de fabrica: Noul Volkswagen CC primeste tratamentul R-Line


Distribuie pe Facebook
mai multe