Tuning de fabrica: Noul Volkswagen Passat primeste tratamentul R-Line

Tuning de fabrica: Noul Volkswagen Passat primeste tratamentul R-Line
  • Volkswagen anunta debutul noului Passat Variant R-Line Edition
  • Modelul german vine cu o caroserie gri si accente de negru
  • Lista cu dotari include piele, scaune sport, tractiune 4x4 etc
Distribuie pe Facebook

Numai 2.000 de exemplare ale editiei Passat Variant R-Line vor vedea lumina zilei, au anuntat astazi oficialii companiei Volkswagen.

Chiar daca au trecut doar trei saptamani de la prezentarea sa oficiala, iar o prima aparitie in public nu a fost inca bifata, versiunea imbunatatita a actualului Volkswagen Passat poate fi deja comandata intr-o versiune speciala.

Este vorba, mai precis, despre o varianta Passat Variant R-Line Edition, a carei productie de serie nu va depasi un total de 2.000 de exemplare, au declarat in cursul zilei de astazi oficialii producatorului german de automobile.

Finisata intr-o nuanta de Moonstone Grey, noua masina a companiei din Wolfsburg vine cu numeroasele elemente exterioare de culoare neagra, plus blocuri optice cu tenta fumurie si jante din aliaj cu diametrul pe 19 inch, model Pretoria.

La interior, designerii Volkswagen au echipat editia speciala Passat Variant R-Line cu piele de doua tipuri - Nappa si care imita fibra de carbon, detalii realizate dintr-un otel inoxidabil, dar si nelipsitele volan, plus scaune fata sport.

In ceea ce priveste partea de tehnologie, automobilul germanilor impresioneaza atat prin farurile cu matrice de LED-uri, cat si prin sistemul de camere Area View sau display-ul central cu diagonala 9.2 inch, toate dotari standard.

Sub capota, propulsia este asigurata fie de un benzinar cu 272 CP sub capota, fie de o unitate diesel care produce numai 240 CP, ambele optiuni lucrand alaturi de tractiunea integrala 4Motion pentru un maximum de performanta.

Pre-comenzile pentru noul Volkswagen Passat Variant R-Line Edition vor lua startul in luna mai a acestui an, insa oficialii companiei din Wolfsburg nu au publicat pana la momentul de fata niciun fel de informatie cu privire la pret.

VW Passat R-Line

VW Passat R-Line

VW Passat R-Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Passat R-Line
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2019