Uita de Volkswagen Tiguan! Kia dezvaluie oficial noul Sorento cu design SF, doua display-uri in bord si motor turbo de 281 CP. Cum arata in realitate

Uita de Volkswagen Tiguan! Kia dezvaluie oficial noul Sorento cu design SF, doua display-uri in bord si motor turbo de 281 CP. Cum arata in realitate
  • Uita de Volkswagen Tiguan!
  • Kia dezvaluie oficial noul Sorento cu design SF, doua display-uri in bord si motor turbo de 281 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Oferita la preturi incepand de la 31.990 de dolari, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, respectiva reteta pluseaza cu un plafon panoramic, din sticla, actionat electric, scaune ventilate, volan incalzit, boxe de la Bose.

Anuntata oficial acum mai bine de zece saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui noiembrie, cea mai recenta iteratie a modelului comercializat de Kia sub denumirea Sorento stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Proiectat special pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Tiguan, SUV-ul de 4.800 de milimetri lungime, al carui ampatament depaseste pragul de 2.8 metri, conform companiei producatoare, se remarca atat prin grila imensa a radiatorului - flancata de blocurile optice frontale cu design unic, cat si prin jantele din aliaj condimentate cu un diametru de pana la 20 de inch.

Lista atractiilor exterioare se incheie, intr-un final, cu plafonul panoramic, din sticla, actionat electric si cu spoilerul spate restilizat subtil, pe cand meniul de la interior debuteaza cu scaunele ventilate, livrate alaturi de un volan incalzit, de doua ecrane diferite - fiecare avand diagonala de 12.3". Oferit in schimbul unei sume minime de 31.990 de dolari, pachetul cu pricina pluseaza cu o tapiterie din piele, sistem audio de inalta fidelitate - cu difuzoare de la Bose, si o instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, numarul de magie culminand cu propulsorul 2.5 T-GDI de sub capota, sinonim cu o putere maxima de 281 de cai pentru un sprint de la zero la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un respectabil 7.4 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2024